The Horrors återförenades för ett nytt album och en turné. Rockbandet består av Faris Badwan, Joshua Hayward, Rhys Webb och Jordan Cook. De bildades 2005 tillsammans med Tom Furse och Joseph Spurgeon, men de har ersatts av keyboardisten Amelia Kidd under en stor återförening. Under sin första tid blev de kända för hits som Strange House och Who Can Say, och deras senaste studioalbum, med titeln V, släpptes 2017. Men deras nya skiva Night Life kommer att släppas den 21 mars 2025 och bandet kommer även spela ett antal livekonserter.

Bandet skrev på Instagram: ‘Vi kommer att spela några speciella intima konserter i Storbritannien i november och december.’ ‘Den som har förbeställt via vår webbutik kommer automatiskt att delta i förköpet, som börjar på fredag den 4:e kl 10.00 till tisdag kl 18.00 BST.’ ‘Vi ser fram emot att se er där. Det finns ingen poäng i att titta tillbaka.’

Trots sina år borta har bandet lyckats samla en social media-följning på över 40 000 fans. Det indierockbandet släppte sin comeback-singel The Silence That Remains den 2 oktober. Innan dess antydde bandet i september att något var på gång. De skrev på Instagram: ‘THE HORRORS ARE NEVERENDING, THE HORRORS ARE BACK, THE HORRORS NEVER WENT AWAY.’

Bandet bildades i början av 2000-talet och gav sin första konsert på en pub i östra London i början av 2005. Genom deras senaste albumkampanj erkände sångaren Faris, 38 år, att de nästan splittrades för gott. Han berättade för GQ: ‘Vi gillade det inte eller kom överens. Det är konstigt, jag tittar runt och det verkar inte ha fungerat för många människor.’ ‘Grejen är att jag alltid kommer att göra saker och förmodligen kommer en del av det att vara på egen hand.’

Analys: Artikeln handlar om återföreningen av bandet The Horrors, deras kommande album och turné. Den beskriver bandets historia, deras tidigare framgångar och utmaningar, samt deras planer för framtiden. Det ger också en inblick i bandmedlemmarnas tankar och känslor kring deras musikaliska resa. För fans av bandet eller de som är intresserade av musikbranschen, ger denna artikel en intressant och informativ läsning om The Horrors och deras återkomst till rampljuset. Investera smart: Hur man lyckas på finansmarknaden

Att investera på finansmarknaden kan vara en lönsam strategi för att öka din förmögenhet på lång sikt. Genom att göra kloka investeringsbeslut och hålla sig informerad om de senaste trenderna kan du maximera din avkastning och minimera dina risker.

En nyckel till framgångsrik investering är att diversifiera din portfölj och sprida dina investeringar över olika tillgångsklasser. Genom att ha en balanserad portfölj kan du minska risken för att en nedgång i en specifik marknad påverkar dina totala investeringar.

Det är också viktigt att regelbundet övervaka och utvärdera dina investeringar för att se till att de fortfarande är i linje med dina finansiella mål och risktolerans. Genom att vara proaktiv och justera din portfölj vid behov kan du optimera din avkastning och minimera eventuella förluster.

Genom att hålla dig informerad om de senaste trenderna och marknadsutvecklingarna kan du fatta välgrundade beslut som kommer att gynna dig på lång sikt. Genom att investera smart och vara disciplinerad i dina investeringsstrategier kan du öka dina chanser att nå dina ekonomiska mål och säkra din ekonomiska framtid.

Analys:
Den här artikeln fokuserar på vikten av att investera smart på finansmarknaden genom att diversifiera portföljen, övervaka investeringarna regelbundet och hålla sig informerad om marknadstrender. Genom att följa dessa riktlinjer kan läsaren maximera sin avkastning och minimera riskerna. Det är en användbar guide för alla som vill ta kontroll över sin ekonomiska framtid och se till att deras pengar arbetar för dem på bästa sätt.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version