Illan Meslier gör en tabbe som chockar hela Fotbolls-England

Leeds målvakt Illan Meslier blev föremål för hela Fotbolls-Englands uppmärksamhet när han släppte in 2–2 mot Sunderland i den 97:e minuten. Sky Sports kommentator Don Goodman utbrast att det var bland det värsta han någonsin sett.

Meslier, som tidigare blandat enastående parader med misstag i Premier League, gjorde återigen ett hårresande misstag under fredagens toppmöte i Championship. Denna gång var det riktigt illa…

En handfull sekunder återstod av matchen när Sunderlands Alan Browne sköt bollen mot mål, nästan lite på måfå. Till en början såg det inte ens ut att bli ett skott på mål, men bollen studsade i gräset, Meslier blev fullständigt ställd och släppte in den mellan benen – till allas förvåning.

Alan Browne, som gjorde målet, var också i chock och berättade att han först tänkte att han skulle få skäll av sina lagkamrater för att han sköt från det läget. Men när han såg att Meslier mer eller mindre kastade in bollen i målet, kände han tacksamhet över målet, även om han nästan skämdes över det.

På stillbilder som Daily Mail har publicerat syns det att Illan Meslier stirrar ner på ett svart, mystiskt föremål i gräset efter målet. Det är oklart om bollen träffade detta föremål innan den studsade mot Mesliers famn.

Analyserat och nedbrutet för dig: Illan Meslier gjorde en grov tabbe mot Sunderland som chockade Fotbolls-England. Detta visar att även professionella idrottsutövare kan göra misstag, vilket kan påverka deras lag och deras framgång i matcher. Det är viktigt att vara fokuserad och undvika misstag för att uppnå bästa resultat.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version