Katy Perry chockar fansen med en vågad video där hon antydningsvis biter på en choklad Eiffeltorn. I klippet, som delades på hennes Instagram-story, ser vi sångerskan tugga på den söta skapelsen av det berömda landmärket. Efter att ha stått upp igen verkar hon något missnöjd med det hon precis ätit. Videon delades också i en rulle med hennes 205 miljoner följare för att säga hejdå till Paris efter stadens modevecka. Katy, som har varit tillsammans med skådespelaren Orlando Bloom i åtta år, lämnade fansen i hysteri förra månaden när hon avslöjade en mycket privat detalj om deras sexliv. Hon berättade att hennes kärleksspråk är att om köket är rent och alla disken är tvättad, så måste han vara redo att bli belönad. Orlando verkade äntligen förstå antydningen när han kommenterade hennes Instagram med att han hade städat hela huset. Fansen kunde knappt tro sina ögon när de såg Orlandos kaxiga svar och kommenterade att han verkligen vet hur man får henne att vara lycklig. Katy fortsatte i sin intervju och sa att hennes kärleksspråk är tydligt och att hon inte behöver en röd Ferrari, bara att han ska göra disken. Orlando Bloom och Katy Perry: En öppen och ärlig relation

Orlando Bloom har tidigare varit anmärkningsvärt ärlig om sitt förhållande, inklusive när Daisy var en spädbarn och han berättade för Guardian att han och Katy hade “inte tillräckligt” med sex, innan han klargjorde: “Vi har precis fått en bebis, dock.”

Paret förlovade sig 2019 och året därpå välkomnade de sin dotter, som fyller fyra år i augusti. Bloom delar också sonen Flynn, 13, med sin ex-fru, modellen Miranda Kerr, 41.

I en intervju frågade Alex Katy om hon har en typ av män.

“Jag är inte längre attraherad av narcissister,” sa Santa Barbara-födda Katy.

Värden frågade sedan Katy att nämna några varningssignaler som hon nu vet att hon inte skulle tolerera.

“Någon som ständigt ändrar spelplanen eller drar undan mattan känslomässigt. Inte det.”

Analys:

Den här artikeln handlar om det öppna och ärliga förhållandet mellan Orlando Bloom och Katy Perry. Den ger en inblick i deras familjeliv och tidigare relationer. Det visar också Katys syn på tidigare förhållanden och varningssignaler hon nu är medveten om. Slutligen belyser artikeln deras bakgrund och den stränga religiösa uppfostran som Katy hade, vilket påverkade hennes syn på sex och relationer. Det är en intressant läsning som ger en inblick i deras liv och kan inspirera andra att reflektera över sina egna förhållanden och varningssignaler att se upp för. Katy Perry’s nya album och hennes kamp med försäljningen

Katy Perry’s sjunde studioalbum släpps den 20 september. Albumet kommer att inkludera några av hennes redan släppta singlar, Woman’s World och Lifetimes. Båda låtarna floppade på listorna, och sångerskan pekade enligt uppgifter från DailyMail.com exklusivt fingret på alla utom sig själv.

Katy delade en behind-the-scenes Instagram där hon glammar upp sig i en udda zip-påse-look på torsdagen. När hon förberedde sig för Balenciaga Paris Fashion Week-showen, gick Katy igenom sin rutin med Vogue. Hitmakern bar en ovanlig svart klänning med dragkedja till den stjärnspäckade visningen. Under videon skojade Katy om sin användbara väska och stoppade i saker i fickorna för tillfället.

Insiders hävdar att Katy försökte använda sitt förhållande med fästmannen Orlando som ett verktyg för att marknadsföra sitt nya album 143, trots år av att hålla sitt förhållande relativt privat. Sångerskan har varit på en kampande promotour för sitt sjunde studioalbum, som blev det sämst rankade albumet på Metacritic sedan 2011 när det släpptes förra månaden. Den ultimata guiden till att maximera din investering på finansmarknaden

Att investera på finansmarknaden kan vara en skrämmande uppgift för många, men med rätt strategi och kunskap kan du maximera din avkastning. I denna omfattande guide kommer vi att utforska de bästa investeringsstrategierna, tipsen från de ledande investeringsförvaltarna och hur du kan navigera på finansmarknaden med framgång. Lär dig hur du kan öka din förmögenhet och säkra din ekonomiska framtid med våra exklusiva råd och insikter.

Analys:
Denna artikel fokuserar på att ge läsaren den ultimata guiden till att maximera deras investeringar på finansmarknaden. Genom att erbjuda tips och strategier från ledande investeringsförvaltare, syftar artikeln till att ge läsaren verktygen och kunskapen de behöver för att lyckas på marknaden. Genom att följa råden i artikeln kan läsaren förbättra sin ekonomiska situation och säkra sin ekonomiska framtid. Det är en värdefull resurs för alla som är intresserade av att investera och öka sin förmögenhet.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version