Västerås förlorar mot Södertälje med 4-1 – VIK-tränaren Karl Helmersson besviken

I den andra perioden gick det snabbt för Södertälje att göra mål och ta ledningen mot Västerås med 3-0. Trots en bra förstaperiod var Västerås tränare Karl Helmersson mest irriterad över det första målet som släpptes in med endast två sekunder kvar av perioden.

Gästerna var effektivare än Västerås över hela matchen och tränaren är besviken över lagets prestation. Trots skapade chanser lyckades inte Västerås sätta pucken i mål.

I en intervju berättar tränaren om besvikelsen över förlusten och behovet av att hitta vinnartagen snabbt för att närma sig toppen av tabellen.

Å andra sidan är Södertäljes tränare nöjd med lagets stabila prestation och goda samarbete. Laget skapar många chanser och driver varandra mot framgång.

Det är tydligt att Västerås behöver arbeta hårt för att förbättra sin prestation och närma sig toppen av tabellen, medan Södertälje fortsätter att imponera med sin stabilitet och effektivitet.