Björklöven krossar Karlskoga med 7-1 i tidigt toppmöte

Björklöven visade upp en imponerande prestation när de krossade Karlskoga med 7-1 i en tidig match i hockeyallsvenskan. Med tre mål inom sex minuter och totalt sex mål under de två första perioderna, visade Björklöven verkligen var skåpet ska stå. Trots en lite mer intensiv tredje period där känslorna svallade över, lyckades Björklöven behålla sitt övertag och säkra sin sjätte raka seger för säsongen.

Maxime Fortier var en av de stora stjärnorna i matchen när han lyckades göra två mål för Björklöven. Även om Karlskoga kämpade på och visade att de inte tänker ge upp så lätt, var det Björklövens kväll. Med sex raka segrar, varav fem efter ordinarie tid, visar Björklöven verkligen upp en imponerande form och styrka i inledningen av säsongen. Det blir spännande att följa deras fortsatta framgångar i hockeyallsvenskan.