Olivia Culpos systrar svarade på den backlash influencern fick för sitt val av bröllopsklänning när hon gick nerför gången den 29 juni. För ceremonin valde den 32-åriga bruden en mycket anspråkslös Dolce & Gabbana-klänning med långa ärmar, hög hals och A-linje kjol. Den före detta Miss Rhode Island USA berättade för Vogue att hon inte ville att den skulle utstråla sex på något sätt. Vissa av kommentarerna var så grymma att Olivia och hennes man Christian McCaffrey svarade på dem i sociala medier. I en intervju med People berättade Olivias systrar, Aurora och Sophia Culpo, om den hat och avundsjuka som deras syster mötte. De båda systrarna uttryckte sin besvikelse över hur människor kan vara så elaka och avundsjuka. Aurora menade att det är absurt att kommentera någons personliga val av bröllopsklänning och att det är smaklöst att göra det på någons bröllopsdag. Det är viktigt att komma ihåg att det finns människor som kommer att säga vad som helst för att skapa kontrovers och få uppmärksamhet på bekostnad av andra. Olivia valde flera olika utseenden för sin mottagning, inklusive en ärmlös chiffongklänning med empire midja. Det är en påminnelse om att det är viktigt att fokusera på det som verkligen betyder något i livet och inte låta negativa kommentarer och avundsjuka påverka ens val och lycka. Olivia Culpos systrar var inte chockade över motreaktionen mot hennes bröllopsklänning: ‘Sociala medier kan vara så giftiga’

Under ceremonin klädde sig Culpo om till olika utseenden för mottagningen och efterfesten. Efterfestens utseenden fick både positiva och negativa kommentarer.

Klänningen fick höga lovord från fans och frenemies. ‘Vacker och elegant på alla sätt,’ skrev en fan. ‘Underbar!!’ och ‘Vacker’ var också populära kommentarer.

Senare under kvällen bytte hon kläder igen för efterfesten. Denna gång valde hon en femtiotalsstil, axelbandslös kroppsstrumpa under en genomskinlig kort hoop-kjol, som också hade sina kritiker.

‘Från nunna till 100 på nolltid med kläderna,’ tyckte en följare. ‘Från kyrka till klubb…,’ föreslog en annan.

Analys:
Artikeln handlar om Olivia Culpos olika klädombyten under sin bröllopsdag och reaktionerna hon fick på sociala medier. Trots att vissa älskade hennes utseenden, mötte hon också kritik. Det visar hur sociala medier kan påverka hur vi ser oss själva och andra, och betonar vikten av att inte låta negativa kommentarer förstöra vackra ögonblick.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version