Jessika Power imponerade på lördagen när hon visade upp sin figur i en figurnära blå maxiklänning för att fira sin ‘heta brors’ kommande äktenskap. Den gifta vid första ögonkastet-stjärnan, 32, dök upp tillsammans med Rhyce och hans fästmö Taylor Peters för deras kombinerade svensexa och möhippa på Gold Coast. Jessika stal uppmärksamheten på Koi Restaurant i sin showstoppande klänning, som hade en anspråkslös slits och en hög halsringning, när hon bar en Louis Vuitton-handväska värd $3 850. Den blonda skönheten gömde sina ögon bakom ett par designersolglasögon när hon accessoriserade med en enkel guldhalskedja. Hon framhävde sina fantastiska drag med en subtil solbränd ögonmakeup och en naken läpp när hon vred sitt blonda hår till mjuka vågor. Avslutade sin look med en grov svart häl, Jessika gick nära sin bror och hans partner som tillkännagav sin förlovning i juli 2021. Taylor, omgiven av vänner och familjemedlemmar, såg ut som bruden när hon kramade sin fästman. Brunetten valde traditionellt vitt för att fira deras kommande bröllop, glidande in i en långärmad crop top och en maxikjol.

Samtidigt var Rhyce, 31, klädd i en enkel svart linnetopp och smala jeans som han matchade med en vit knappskjorta han lämnade ouppknäppt. Han visade upp sina många tatueringar och kunde knappt hålla händerna borta från sin blivande fru. Rhyce bröt den spännande nyheten om sin förlovning på Instagram Stories tillbaka i juli 2021, och laddade upp en video av Taylors hand när hon visade upp sitt nya ring. Fansen till realitystjärnan blev naturligtvis chockade av avslöjandet, med tanke på att Rhyce aldrig hade presenterat Taylor som sin flickvän på Instagram tidigare. I sitt svar på nyheterna berättade Rhyces syster, MAFS-bruden Jessika, för Daily Mail Australia att hon är överlycklig över att välkomna Taylor in i Power-familjen. ‘Jag är mycket glad för min bror och Taylor – jag har känt till hans avsikter under en tid och jag är så överlycklig att se henne säga ja’, entusiastiskt sa realitystjärnan. ‘Jag är mycket nöjd med att välkomna Taylor in i familjen och jag hoppas att de båda har en lycklig och hälsosam framtid tillsammans.’

Analys: Artikeln handlar om Jessika Power som imponerade i en blå klänning vid sin brors svensexa och möhippa. Hon bar en dyr handväska och matchade accessoarer och makeup. Hennes bror och hans fästmö deltog också i festligheterna. Rhyce och Taylor annonserade sin förlovning tidigare och fansen blev chockade av nyheten. Jessika är glad över att välkomna Taylor in i familjen. Budskapet är att det är viktigt att fira kärleken och familjens lycka.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version