Kända kvinnor visar sitt stöd för Farah Abadi efter kontroversiell sändning

Stödet till programledaren Farah Abadi är massivt efter hennes agerande under helgens sändning av ”Söndag i P4”. På hennes Instagram har inlägget om händelsen genererat över 2500 kommentarer, där flera kända namn syns.

Journalisten Parisa Amiri skriver ”Tryggt att det fortfarande finns de som säger ifrån!” medan artisten Lisa Nilsson beskriver det som en ”rafflande stund med ett befriande avslut! Tack”.

Reaktionerna kommer efter att Abadi kastade ut Henrik Brandão Jönsson från studion under sändningen, då han föreslog att betala för sexuella tjänster. Brandão Jönsson bad senare om ursäkt för sina kommentarer.

Granskningsnämnden har fått in flera anmälningar mot inslaget, där vissa anser att Abadis agerande var fel. Expressens kulturchef Victor Malm har reagerat på situationen och ifrågasatt politikers positiva reaktioner på P4:s och Abadis agerande.

I en demokrati bör vi inte tolerera gäster med avvikande åsikter, men frågan är hur vi bör hantera dessa situationer på ett respektfullt sätt.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version