Skådespelerskan Sarah Hyland stäms av sin före detta manager

I 15 år var Richard Konigsberg manager till Sarah Hyland, mest känd för sin roll som Haley Dunphy i serien ”Modern family”. Nu har Hyland gått vidare och avslutat samarbetet, men detaljerna kring uppbrottet är parterna inte överens om.

Enligt en stämningsansökan anser Konigsberg att han ska fortsätta få tio procent av de jobben som Hyland fått med hans hjälp, något Hyland inte håller med om enligt ex-managerns stämning.

Manager sparkad och vill ha betalt för succéserien

Managern ska ha blivit sparkad i april och enligt stämningsansökan misstänker han att det beror på att Sarah Hyland inte vill betala honom. Bland annat kommer han gå miste om fortsatta royalties betalningar för hit-serien ”Modern family” som sändes i elva säsonger mellan 2009 och 2020.

Konigsberg menar att han haft en överenskommelse med skådespelerskan om att han ska få tio procent av allt hon tjänar på alla projekt som han hjälpt henne med.

Hur Hyland ställer sig till stämningen är oklart. TMZ har sökt hennes team utan svar.

Analys:
Det är tydligt att det finns en konflikt mellan Sarah Hyland och hennes före detta manager gällande ekonomisk ersättning för de projekt som hon fått med hans hjälp. Denna typ av rättsliga strider kan vara kostsamma och påverka både karriären och ekonomin för de inblandade parterna. Det är viktigt att ha tydliga avtal och överenskommelser på plats för att undvika sådana situationer och för att säkerställa en rättvis fördelning av intäkter och royalties. Det är också viktigt att vara medveten om konsekvenserna av att bryta avtal och att vara beredd på eventuella rättsliga konsekvenser.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version