Laura Whitmore imponerade i en lila urringad klänning när hon deltog i Glamour Women Of The Year Awards i New York på tisdagen. Den irländska TV-presentatören, 39, anslöt sig till en rad stjärnspäckade gäster på röda mattan på Times Square Edition. Hon visade upp sina långa ben i det höga slitsade ensemblet och bar dramatiska genomskinliga långa handskar för att fullända sin look. Laura var modeframåt i sitt vinröda plagg och bar till och med ett drag av plommonläppstift för att matcha. Den tidigare Love Island-värden såg lyckligare än någonsin när hon poserade på den A-listade röda mattan.

Laura höjde sin ram med svarta platåklackar och visade upp sin smala modellfigur i den figurnära klänningen. 2023 Women Of The Year-hedersgäst Brooke Shields håller i ceremonin tillsammans med sin dotter Rowan Francis Henchy. Årets hedersgäster inkluderar Suni Lee, Serena Williams och Pamela Anderson. För första gången i historien inkluderar Women Of The Year-hedersgästerna också en grupp kända mödrar. Beyoncés mamma Tina Knowles, Travis Kelces mamma Donna Kelce, Billie Eilishs mamma Maggie Baird och Selena Gomez mamma Mandy Teefey satt nyligen ner för en gruppvdering och avslöjade vad som krävs för att uppfostra en ikon.

Laura’s framträdande vid evenemanget kommer efter att hon bröt tystnaden efter att resultaten av Giovanni Pernice-undersökningen släpptes i måndags. Sex av Amanda Abbingtons anklagelser mot proffs Giovanni bekräftades – efter att hon gjorde en rad mobbningsanklagelser mot honom under hennes tid på showen förra året. Laura var också partner med Giovanni i programmet 2016 och var en av stjärnorna som talade med BBC som en del av utredningarna efter vad hon beskrev som hans ‘olämpliga’ beteende på showen.

Hon sa att hon först tog upp bekymren 2016 med showen och i augusti i år anklagade BBC för att ‘gaslighta’ henne om hennes upplevelse med Giovanni. Och när hon bröt tystnaden på måndagen talade hon ut efter att undersökningen var avslutad och sa på sin Instagram Story: ‘Jag hoppas att detta hjälper människor att inse att de inte borde utsättas för kränkande beteende på arbetsplatsen. ‘Saker kan vridas på nätet och det finns så mycket mer till detta men i svart och vitt fanns det klagomål som bekräftades och en ursäkt gjordes. Och förövaren arbetar inte längre för kanalen.’

I 2018 delade Laura också att hon inte trivdes med sin tid på Strictly med Giovanni, lämnade tävlingen i vecka sju känsla ‘trasig’ och medgav att hon ‘grät varje dag’. I juli bekräftade Laura att hon hade pratat med BBC om Giovannis ‘olämpliga’ beteende på Strictly. Hon hävdade att hon först tog upp bekymren med BBC för sex år sedan och sa att hon hade diskuterat med sex tidigare Strictly-stjärnor om deras tid på showen.

På en Instagram-post skrev Laura: ‘Jag försökte att inte kommentera den senaste presspekulationen tills BBC-översynen är klar men känner att det finns mycket felaktig information i pressen och jag vill hjälpa och visa stöd genom att räta ut frågetecknen. ‘Jag ombeddes att prata med BBC tillsammans med sex personer som jag känner till (som förtjänar anonymitet eftersom de inte vill dras igenom pressen), om olämpligt beteende som de upplevde liknande mitt med samma individ. ‘Jag tog först upp bekymmer 2016. Jag trodde min upplevelse var specifik för mig men har sedan dess lärt mig att jag hade fel. ‘Syftet med detta är att visa ett mönster av beteende som jag tror behöver sluta. Mitt vittnesmål är till stöd för andras erfarenhet. Det är en skam att det krävs detta för att någon ska höras. ‘Jag söker inget annat än ett godkännande att det som hände mig i repetitionsrummen under min tid på BBC Strictly var fel och att det inte kommer att hända någon annan igen. ‘Eftersom jag inte har gjort en officiell klagomål, och lämnar bevis på min erfarenhet för att stödja utredningen, kommer inte all kommunikation att skickas vidare till alla involverade parter. ‘Felinformation sprids i pressen så jag vill räta ut frågetecknen. Offerblaming måste sluta eller så blir vi aldrig bättre. ‘Jag har försökt att tala på rätt sätt. Jag vet att BBC och alla medier fortsätter att göra sitt bästa för att bli bättre, men för att det ska hända måste vi tala upp.’

Analys: Artikeln handlar om Laura Whitmores deltagande i Glamour Women Of The Year Awards och hennes påståenden om Giovanni Pernices olämpliga beteende. Det ger också information om andra hedersgäster och evenemangets detaljer. Laura har brutit sin tystnad och delat sin upplevelse för att stödja andra som har upplevt liknande situationer. Det betonar vikten av att inte tolerera kränkande beteende på arbetsplatsen och att stödja offer för att skapa en bättre arbetsmiljö.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version