Taylor Swift har passerat Rihanna som världens rikaste kvinnliga musikartist

Taylor Swift, den Grammy-vinnande artisten, 34, har en nettovärde på 1,6 miljarder dollar, enligt Forbes, vilket överträffar de 1,4 miljarder dollar som tidningen rapporterar Rihannas nettovärde som.

Swift, som utnämndes till miljardär tidigare i år, gjorde det ekonomiska framstöten före sångerskan Rihanna med intäkterna från sin lönsamma Eras-turné, rapporterade tidningen.

Swift var på Arrowhead Stadium på måndagskvällen för att se sin pojkvän, Travis Kelce, och Kansas City Chiefs spela mot New Orleans Saints efter att popstjärnan hade missat lagets tidigare två matcher borta.

Swift är i de sista dagarna av ett uppehåll från sin rekordbrytande Eras Tour, som återupptas med den första av tre shower på fredagskvällen på Hard Rock Stadium i Miami.

Turnéns Nordamerika-del fortsätter i New Orleans och Indianapolis innan den går vidare till Toronto och Vancouver i november och december. Den sista showen är planerad till den 8 december.

Swift missade också Kelces årliga Kelce Car Jam över helgen, en välgörenhetsbilutställning som samlar in pengar till hans 87 och Running-stiftelse, som hjälper utsatta ungdomar i områdena runt Kansas City och Cleveland.

Det fanns fortfarande gott om stjärnkraft när Patrick Mahomes och hans fru, Brittany, anslöt sig till Kelces föräldrar och hans bror, den pensionerade Eagles-center Jason Kelce.

Swift inledde sin högprofilerade romans med Kelce förra säsongen, när han bjöd in Anti-Hero-sångerskan att se honom i ett septembermöte med Bears.

Sedan dess har de två tillbringat gott om tid tillsammans, ofta med kameror som följde varje drag.

Swift har hållit sig borta från rampljuset de senaste veckorna.

Det efter en särskilt uppmärksammad vecka där hon stödde Kamala Harris för president, tog hem sju troféer från MTV Video Music Awards och dök upp för att se Chiefs besegra Cincinnati Bengals.

Swift har blivit nära vän med Mahomes-familjen det senaste året. Den bästa investeringsstrategin för att maximera din avkastning

Att investera i finansmarknaden kan vara en lönsam strategi för att öka din ekonomiska tillväxt. Genom att följa de bästa investeringsstrategierna kan du maximera din avkastning och minska risken för förluster. I denna artikel kommer vi att utforska de viktigaste principerna för framgångsrik investering och hur du kan dra nytta av dem.

En av de viktigaste faktorerna för att lyckas med investeringar är att diversifiera din portfölj. Genom att sprida dina investeringar över olika tillgångsklasser kan du minska risken för stora förluster om en viss sektor presterar sämre än förväntat. En balanserad portfölj som inkluderar aktier, obligationer och råvaror kan hjälpa dig att skydda din ekonomiska tillgångar.

En annan viktig strategi är att följa marknadstrenderna noggrant och reagera snabbt på förändringar. Genom att vara medveten om makroekonomiska faktorer och geopolitiska händelser kan du förutse marknadsrörelser och anpassa din portfölj därefter. Att ha en flexibel investeringsstrategi kan hjälpa dig att dra nytta av potentiella vinster och undvika stora förluster.

Slutligen är det viktigt att ha tålamod och disciplin när det gäller investeringar. Att inte låta kortsiktiga svängningar på marknaden påverka dina långsiktiga mål kan hjälpa dig att undvika panikförsäljningar och missade möjligheter. Genom att ha en långsiktig strategi och följa din plan noggrant kan du maximera din avkastning över tid.

Genom att följa dessa investeringsprinciper och strategier kan du öka dina chanser till framgång på finansmarknaden och säkra din ekonomiska framtid. Ta kontroll över dina investeringar och låt dem arbeta för dig.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version