ITV Nyheters stjärna Lucy Meacock chockade när hon gick ner för gången i en glittrande vit klänning för att gifta sig med sin partner Jonathan

Lucy, 64, delade en inblick i sin speciella dag på Instagram på onsdagen efter att nyligen ha sagt upp sig från sitt jobb.

Lucy såg underbar ut i en glittrande långärmad klänning när hon gick ner för gången med en bukett vita rosor för att symbolisera att hennes man kommer från Yorkshire.

Samtidigt såg Jonathan snygg ut i en tre delad kostym och log när han höll sin fru i handen under ceremonin i Eccleston, Lancashire.

Journalisten, som träffade Jonathan genom gemensamma vänner för nästan fem år sedan, såg till att lägga till speciella detaljer på sin dag till minne av hennes avlidne far.

De nygifta sa ‘ja’ framför sina nära vänner och familj för att fira sin speciella dag.

Lucy gav också en inblick i sina hår- och sminkval, hon skrev: ‘Brudens hemligheter! Det krävs många mycket hårt arbetande och briljanta människor för att få mig att se ut så här!!

Älskade våra klänningar @mariamorriscouture Trodde aldrig att mitt hår kunde se ut så där @ddhair_beauty tack Kieran, sminket var fantastiskt Harriet Maguire – du är en superstjärna (tacka din fantastiska mamma för bubbel) & bra jobbat med naglarna Lauren @superdrugbroughton som fortfarande ser fantastiska ut 5 dagar in i vårt äktenskap.

Inga gratistjänster förresten, bara super talangfulla härliga människor. Jag tror på att tacka människor när de gör ett bra jobb. Tack för att ni förvandlade mig.’

Lucy berättade tidigare för Cheshire Life: ‘Jag är lyckligare än någonsin tidigare i mitt liv och han säger att han är mycket lycklig också. Det är underbart. Vi har det jättebra tillsammans.

Jag känner att jag har funnit min själsfrände. Vi var i Northumberland på en paus när han överraskade mig med ett frieri, och jag sa genast ja.’

Hon avslöjade att efter sitt ‘mycket enkla men ändå romantiska bröllop i sin lokala kyrka’ ska det lyckliga paret åka på en ‘mini-måne’ och sedan en längre smekmånad senare någon gång.

Det kommer efter att Lucy sagt upp sig från ITV News i augusti efter hela 36 år på skärmen.

Hon sa att hon ‘böjer sig tyst’ efter ‘en av de sorgligaste veckorna’ – en hänvisning till de tragiska knivöverfallen i Southport när tre unga flickor förlorade sina liv.

Hon har varit en av de främsta kvinnliga nyhetspresentatörerna för ITV:s regionala nyhetsprogram, Granada Reports, sedan 1988 och firade 35 år med att presentera programmet i november 2023 vid 64 års ålder.

Det bekräftades förra månaden att den populära presentatören hade beslutat att ‘gå vidare’ efter mer än tre decennier med att presentera nyhetsprogrammet i nordväst.

Det bekräftades sedan med ett Twitter-uttalande när hon sa att det hade varit en ‘ära’ att ha jobbet.

Hon skrev på Twitter: ‘Jag kommer att sluta tyst – det har varit den sorgligaste av veckor. Precis som alla andra är mina tankar bara hos de små flickorna som förlorade sina liv i Southport.

Jag har träffat några av de trevligaste människorna den här veckan och under mina 36 år. Det har varit en ära Tack.’

När hon avslöjade sin avsked sa Lucy: ‘Det här har varit ett av de svåraste besluten jag någonsin har fattat.

Men tiden är rätt att gå vidare nu. För mig har det alltid varit det bästa jobbet i världen, med de bästa människorna i världen, i den bästa regionen i världen.

Jag är väldigt tacksam att jag fick det här jobbet för så många år sedan. Jag har alltid försökt mitt bästa för att göra ett positivt bidrag och jag hoppas att jag kommer att bli ihågkommen med värme i åren som kommer.

Det har varit en fullständig ära och ett privilegium att tjäna människorna i den här regionen och jag kommer alltid att ha nordvästens intressen i hjärtat.

Ett stort tack till alla människor som har medverkat i programmet under åren, ibland när de har stått inför mycket svåra utmaningar.’ Berömmande sina kollegor tillade hon: ‘Jag vill också säga ett hjärtligt tack till de underbara människor jag har arbetat med i över 40 år i TV och tack till våra tittare som har varit vänliga nog att bjuda in oss i sina hem.

Vi har verkligen uppskattat det. Jag har ofta blivit överväldigad av tittarnas omtänksamhet i svåra tider, särskilt när vi förlorade Tony Wilson och Tony Morris.

Vilken glädje det var att jobba med dem båda – jag hör fortfarande båda citerade ofta och jag har fortfarande deras nummer i min telefon.

Jag har verkligen haft turen att få arbeta med de bästa av de bästa.’

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version