Jonathan Ross och hans fru Jane Goldman poserade tillsammans på Smile 2 UK-screeningen på Odeon Luxe Leicester Square i London. Paret såg sensationella ut i matchande svarta outfits och har varit gifta sedan 1988. Jane bar en stilren svart klänning med en randig topp under och en grå denimjacka. Hon hade sina långa blonda lockar i lösa vågor och valde en diskret sminkning medan hon poserade med Jonathan.

Jonathan bar en svart smart kappa och orange tonade glasögon när han ömt lade sin arm runt sin fru. Nyligen avslöjade Jonathan att han och Jane duschar mindre än en gång i veckan, eftersom han anser att allt grooming är en slöseri med värdefull tid.

På Parenting Hell-podcasten berättade han att han och Jane ibland inte duschar på flera dagar och jämförde sig själva med smutsiga “hamstrar” som ligger i sin egen halm i sängen. Han erkände till och med att han en gång gick två veckor utan att tvätta sig på grund av att han trodde att han hade badat i en pool – men upptäckte att han fortfarande luktade illa.

Jonathan och Jane har varit tillsammans sedan de var tonåringar och firade nyligen sitt 35-årsjubileum. Jane är en framgångsrik manusförfattare, författare och producent, och paret har delat en passion för amerikansk populärkultur, science fiction och skräckfilmer.

Sammanfattningsvis är Jonathan Ross och Jane Goldman ett framgångsrikt och älskande par som har stått vid varandras sida i över tre decennier, trots deras udda syn på personlig hygien. Deras historia är en inspirerande berättelse om kärlek, samhörighet och gemensamma intressen som har hållit dem starka genom åren.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version