Kasey Chambers om hennes ovanliga barndom: “Jag växte upp i ödemarken och levde runt en lägereld med min professionella rävjägarfar”

Kasey Chambers har öppnat upp om sin mycket ovanliga barndom som såg henne resa runt Australien och bo i en bil. Hon berättade för ABC Melbourne drive-värd Ali Moore att mycket av hennes barndom tillbringades med att resa runt landet med sin rävjagarfar. Utöver att jaga rävar var hennes far även med i det ikoniska familjemusikbandet The Dead Ringer Band. För mycket av Kaseys ungdom bodde familjen ett mycket nomadiskt liv och bodde i sin bil ute i den australiska ödemarken.

Hennes mamma undervisade dem hemundervisning runt lägerelden och det var där de lärde sig att sjunga. Att vara nedsänkt i vidöppna utrymmen är fortfarande en stor del av Kaseys liv, även om hon nu utforskar ödemarken i lite mer komfort. Hon har tre barn och har nyligen tagit emot en livstidsprestation vid de senaste Australian Women In Music Awards. Kasey steg till berömmelse med framgången av sitt första album The Captain 1999 och har varit en kraft inom countrymusiken sedan dess.

Efter att ha tagit emot en livstidsprestation vid de senaste Australian Women In Music Awards, avslöjade Kasey på Instagram att hon skulle åka iväg och bo i en husvagn resten av månaden med sin nuvarande partner Brandon Dodd, 29.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version