Lisa Marie Presley: En djupdykning i hennes liv i Scientologikyrkan

Lisa Marie Presley avslöjade sitt liv i Scientologikyrkan i sin nya memoar, som släpps postumt av hennes dotter Riley Keough. Trots att Presley dog förra året vid 54 års ålder, ger hennes berättelse en inblick i hennes tidiga missbruk och relation till Scientologikyrkan.

I memoaren beskriver Presley hur hon missbrukade droger mellan 13-17 års ålder tills hennes mamma skickade henne till en rehabiliteringsanläggning inom Scientologikyrkan. Trots att hon erkänner att kyrkan hjälpte henne, avslöjar hon också hur hon bröt mot vissa regler och hade en rebellisk ton när hon först kom till kyrkan.

Genom bilder och berättelser från hennes tid i kyrkan ger Presley en öppen och ärlig bild av sitt liv och sina strider. Trots att hon lämnade kyrkan 2014, har hennes liv präglats av tragedier och missbruk, inklusive hennes son Benjamins självmord och hennes egna kamp mot droger.

Genom att dela med sig av sin historia och sina erfarenheter visar Lisa Marie Presley på vikten av att kämpa mot missbruk och att söka hjälp när det behövs. Hennes berättelse är en påminnelse om att det är möjligt att övervinna svårigheter och att hitta en väg tillbaka till ett hälsosamt och lyckligt liv.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version