Joseph Quinn: Från Stranger Things till Beatles Biopics – Allt du behöver veta

Joseph Quinn, känd för sin roll som Eddie Munson i den fjärde säsongen av Stranger Things, är nu redo att inta rollen som George Harrison i en serie Beatles-biopics. Den 30-årige skådespelaren kommer att spela den legendariska gitarristen i fyra filmer som kommer att berätta historien om det Liverpool-baserade bandet från varje medlems perspektiv.

Enligt The Sun har regissören Sam Mendes handplockat Joseph för att medverka i samtliga filmer. En källa berättade för tidningen att Joe är en otrolig skådespelare och att det är en enorm roll, men Sam är väldigt glad att ha honom ombord.

Den monumentala filmserien kommer att vara den första gången som Apple Corps Ltd, The Beatles och familjerna till John Lennon och George har gått med på att överlämna fullständiga livshistorier och musikrättigheter för en manusfilm. Detta är verkligen ett historiskt ögonblick för musik- och filmvärlden.

Samtidigt planeras det att en ny dokumentär om hur The Beatles erövrade Amerika kommer att släppas på Apple+. Dokumentären kommer att utforska hur Hey Jude-skaparna öppnade vägen för andra framgångsrika brittiska akter i USA och hur de erövrade fans över hela världen.

Joseph Quinns resa från Stranger Things till Beatles-biopics är ett spännande steg i hans karriär och ett bevis på hans mångsidiga talang som skådespelare. Beatles-filmerna och dokumentären om bandets framgång i USA kommer säkerligen att vara något som både fans och filmälskare inte vill missa.

Genom att ta del av dessa historier kommer tittare att få en unik inblick i en av musikhistoriens mest ikoniska band och deras inflytande på populärkulturen. Det är en resa som kommer att inspirera och underhålla, och som visar hur musik kan förena människor över alla gränser och generationer.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version