Ariana Grande skämtades lite med av fansen på onsdagen efter att hon dök upp i en ny teaser för sitt kommande avsnitt av Saturday Night Live. Den 31-åriga sångerskan och skådespelerskan ska vara värd för den ikoniska sketchkomediserien mitt i en aggressiv marknadsföringskampanj för sin kommande filmatisering av den populära musikalen Wicked.

I den humoristiska videon informerade Ariana flera av SNL:s manliga medlemmar om att hon inte var intresserad av några Wicked- eller Trollkarlen från Oz-relaterade skisser – även om hon har varit mycket engagerad i att marknadsföra Wicked, som är baserad på karaktärer från L. Frank Baums originalböcker om Oz.

Ariana var klädd i en smakfull rosa tweed-knappad miniklänning och vita pumps och bar sitt färgade blonda hår uppsatt i en hästsvans när hon gav det dåliga beskedet till medlemmarna Michael Longfellow, Devon Walker, Marcello Hernández och Andrew Dismukes.

Michael, som fick flera sociala medieanvändare att skratta åt hans Dorothy-kostym, fick sällskap av Devon i en Fega lejon-dräkt, Marcello i en stråtäckt outfit och smink som Fågelskrämman och Andrew i en billig silverfärgad kostym som Tennsoldaten.

‘Killar, jag är så exalterad över att vara värd för veckan, men innan vi börjar vill jag bara säga att jag verkligen föredrar att inte göra något Wicked- eller Trollkarlen från Oz-relaterat,’ säger Ariana i början av teasern.

Sedan klipper kameran för att visa de fyra komikerna alla klädda i pinsamma Trollkarlen från Oz-kostymer och nu med chockade eller generade ansikten.

‘Mmhmm,’ mumlar Andrew när han spänner sina läppar, innan han upprepar yttrandet medan han viker sina silverhandskade fingrar.

‘Kan vi komma tillbaka om en timme?’ säger han tveksamt, och Ariana svarar med en härligt likgiltig ‘Visst.’

Sedan försöker de fyra killarna lämna kontoret så nonchalant som möjligt, även om de behöver hjälp att resa sig på grund av sina kostymer.

Ett stort antal fans uttryckte sin glädje över att se ett avsnitt med Ariana som värd – särskilt med musikgästen Stevie Nicks i mixen – men flera fans skämtade om hur ovanligt det var för Ariana att inte göra en Wicked- eller Trollkarlen från Oz-sketch efter att ha marknadsfört filmen outtröttligt under de senaste månaderna.

‘Har aldrig sag Ariana Grande säga,’ skrev en person på Instagram.

‘Hon tar det inte på allvar. Den Ultimata Guiden till Framgångsrik Investering: Så Maximerar du Dina Pengar

Är du intresserad av att investera men vet inte var du ska börja? Som en erfaren investeringschef och finansiell marknadsjournalist kan jag guida dig genom de bästa strategierna för att maximera dina pengar. I denna artikel kommer jag att dela med mig av insider tips och tricks för att hjälpa dig att lyckas på finansmarknaden.

Investeringar kan vara en skrämmande process, men med rätt kunskap och strategi kan du uppnå framgång. Genom att diversifiera din portfölj, göra noggrann forskning och ha tålamod kan du öka dina chanser att få avkastning på dina investeringar.

Att förstå marknadstrender, vara medveten om ekonomiska nyheter och hålla sig uppdaterad om de senaste trenderna kan ge dig en fördel när det gäller att fatta informerade investeringsbeslut. Genom att följa råden i denna artikel kan du ta kontroll över din ekonomiska framtid och arbeta mot att uppnå dina ekonomiska mål.

Analysera och bryt ner informationen i denna artikel är avgörande för att förstå dess betydelse för din ekonomi. Genom att investera på rätt sätt och följa beprövade strategier kan du öka dina chanser att få avkastning på dina pengar och säkra din ekonomiska framtid. Så ta kontroll över din ekonomi idag och börja maximera dina investeringar redan nu! Håll dig uppdaterad med de senaste finansiella trenderna och investeringsmöjligheterna

Som en erfaren investeringschef är det viktigt att alltid vara steget före när det gäller att förstå de senaste finansiella trenderna och investeringsmöjligheterna. Genom att hålla dig informerad om marknaden kan du fatta kloka beslut som kommer att gynna din portfölj på lång sikt.

Att ha kunskap om hur man navigerar på de finansiella marknaderna kan vara skillnaden mellan att göra en bra investering och att förlora pengar. Genom att ha en klar förståelse för marknadens trender och att vara medveten om potentiella investeringsmöjligheter kan du maximera din avkastning och minimera dina risker.

Genom att hålla dig uppdaterad med de senaste finansiella nyheterna och analyserna kan du få insikt om vilka sektorer och tillgångar som kan vara lönsamma att investera i. Genom att ha en solid investeringsstrategi och att vara disciplinerad i dina beslut kan du bygga en sund portfölj som kommer att växa över tiden.

Analysera din risktolerans och investeringsmål noggrant för att säkerställa att du gör kloka investeringsbeslut som är anpassade till din situation. Genom att diversifiera din portfölj och att vara medveten om potentiella risker kan du skydda dina tillgångar och öka dina chanser till framgång på lång sikt.

Att vara en framgångsrik investerare kräver tid, tålamod och kunskap. Genom att hålla dig informerad och att vara medveten om marknadens trender kan du öka dina chanser till att göra lönsamma investeringar och att uppnå dina finansiella mål på lång sikt.

Genom att investera klokt och att vara medveten om potentiella risker kan du bygga en sund portfölj som kommer att växa över tiden. Ta kontroll över din ekonomiska framtid genom att vara proaktiv och att fatta kloka investeringsbeslut idag.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version