Ariana Grande och Cynthia Erivo försökte återskapa den ikoniska affischen från 2003 för den ursprungliga teaterproduktionen av Wicked i San Francisco inför Jon M. Chus kommande storskärmsanpassning, vilket frustrerade fans av Broadway-musikalen.

I den bar den 31-åriga popstjärnan från Florida en krona istället för en vit huva medan den 37-åriga brittisk-nigerianska stjärnan visade sina ögon och inte log med rött läppstift.

Användaren @schlife twittrade: ‘Kan inte tro att det tog dem så lång tid att återskapa affischen och att de misslyckades så hårt med det.’

‘Det subtila leendet är den mest ikoniska delen av affischen, varför gör hon bara [inget uttryck emoji]?’ undrade användaren @Sweeney_Daily.

Användaren @strstyler twittrade: ‘Skulle det ha varit för svårt att ge henne rött läppstift, dra ner hatten över ögonen och få henne att le lite? Hon ser bara ut som [ett ansikte utan uttryck].’

Ariana Grande och Cynthia Erivo försökte återskapa den ikoniska 2003-affischen för den ursprungliga teaterproduktionen av Wicked i San Francisco för Jon M. Chus kommande storskärmsanpassning, vilket frustrerade fans av Broadway-musikalen.

X-användaren @Picsart photoshoppade sin egen version av Wicked-affischen, som var textad: ‘Fixat hoppas det hjälper!’

Ariana stolt Instastoried den nya affischen och utbrast: ‘Jag älskar dig @cynthiaerivo och jag längtar tills världen får uppleva din ren, totala storhet i detta… Jag säger bara. Jag älskar dig, nu kör vi!’

Cynthia – som är en Oscar bort från EGOT-status – svarade sedan via Instastory: ‘@arianagrande vilken tidpunkt. Vilken under vi får uppleva tillsammans! Jag längtar tills folk blir blåsta av dig och din totala kärlek och omsorg för Glinda (och verkligen Elphie). Det är dags nu. Jag har dig.’

Analys:
Artikeln handlar om hur Ariana Grande och Cynthia Erivo försökte återskapa en ikonisk affisch för musikalen Wicked inför en kommande filmatisering. Fansen reagerade negativt på förändringarna i deras utseende på affischen. Det visar hur passionerade fansen är för musikalen och hur viktigt det är att respektera originalmaterialet när man gör anpassningar. Det är viktigt att förstå och respektera fansens kärlek för en kulturell ikon som Wicked och att leverera något som de kan uppskatta och njuta av. Ariana Grande och Cynthia Erivo strålar som häxrumskamrater på Shiz University, Glinda Upland och Elphaba Thropp, i Wicked, och biljetter till den första delen släpptes officiellt till försäljning på onsdagen inför premiären den 27 november.

Den tvåfaldiga Grammy-vinnaren träffade sin gifta pojkvän Ethan Slater – som spelar munchkin-till-tennan Boq – på inspelningsplatsen i London för Wicked, vars andra del inte släpps förrän den 26 november 2025.

Jeff Goldblum, Michelle Yeoh, Jonathan Bailey, Marissa Bode, Bowen Yang, Bronwyn James, Keala Settle och Peter Dinklage medverkar också i den mycket efterlängtade, tvådelade fantasyfilmen.

Fans kan även förbeställa Wicked: The Soundtrack, med alla 11 låtar från akt ett, på onsdagen inför den officiella släppet den 22 november.

På onsdagen släppte NBC en promofilm för Arianas andra gång som programledare för Saturday Night Live, där hon varnade personalen: ‘Jag skulle verkligen föredra att inte göra något Wicked- eller Trollkarlen från Oz-relaterat.’

Efter att ha analyserat innehållet ovan kan vi dra slutsatsen att Wicked är en efterlängtad fantasyfilm med en stjärnspäckad ensemble och en spännande soundtrack. Biljetterna till den första delen har redan släppts till försäljning och fansen kan se fram emot att uppleva denna magiska berättelse på bioduken. Det är definitivt något att hålla ögonen på för alla film- och musikentusiaster där ute. Investera smart: Hur man gör kloka investeringar i den finansiella marknaden

Att investera i den finansiella marknaden kan vara en skrämmande uppgift för många människor. Men med rätt kunskap och strategi kan det vara en lönsam och givande upplevelse. I denna artikel kommer vi att diskutera några tips för att göra kloka investeringar och maximera din avkastning.

En viktig faktor att tänka på när du investerar är att diversifiera din portfölj. Genom att sprida dina investeringar över olika tillgångsklasser minskar du risken för att förlora pengar om en viss sektor underpresterar. Det är också viktigt att göra noggrann forskning och inte bara följa trender eller heta tips.

En annan viktig strategi är att ha ett långsiktigt perspektiv när det gäller investeringar. Istället för att försöka tidpunkten marknaden eller försöka slå den, fokusera på att bygga en stabil portfölj som kommer att växa över tid. Det är också viktigt att ha tålamod och inte panikera när marknaden svänger.

Genom att följa dessa tips och strategier kan du göra kloka investeringar och maximera din avkastning på den finansiella marknaden. Kom ihåg att det är viktigt att göra din egen forskning och rådgöra med finansiella experter innan du tar några stora beslut. Med rätt strategi kan du nå dina ekonomiska mål och bygga en stabil ekonomisk framtid för dig själv och din familj.

Analys:
Denna artikel fokuserar på vikten av att göra kloka investeringar och strategier för att maximera avkastningen på den finansiella marknaden. Genom att diversifiera portföljen, ha ett långsiktigt perspektiv och göra noggrann forskning kan investerare öka sina chanser att lyckas. Det är viktigt att ha tålamod och inte låta kortsiktiga svängningar på marknaden påverka dina beslut. Genom att följa dessa tips och råd kan läsare förbättra sina investeringsstrategier och uppnå sina ekonomiska mål på lång sikt. Investera smart: Hur man gör vinst på den finansiella marknaden

Att investera på den finansiella marknaden kan vara en lönsam strategi för att öka din ekonomiska framgång. Genom att göra smarta investeringar och hålla ett öga på trenderna kan du maximera din avkastning och minimera dina risker. I denna artikel kommer vi att utforska några av de bästa investeringsstrategierna för att hjälpa dig att göra vinst på den finansiella marknaden.

Att investera i aktier är en populär metod för att öka din förmögenhet, men det är viktigt att göra din forskning och välja rätt aktier att investera i. Genom att diversifiera din portfölj och hålla ett öga på marknadstrenderna kan du öka dina chanser att göra vinst på lång sikt.

För den mer riskvillige investeraren kan handel med kryptovalutor vara ett spännande alternativ. Medan kryptovalutamarknaden kan vara volatil, kan det också vara mycket lönsamt för dem som är villiga att ta risker och göra noggrann forskning.

Att investera i fastigheter är en annan populär metod för att öka din förmögenhet. Genom att köpa fastigheter och hyra ut dem kan du generera en stadig inkomstkälla och öka din förmögenhet på lång sikt.

Genom att följa dessa investeringsstrategier och göra din due diligence kan du öka dina chanser att göra vinst på den finansiella marknaden och uppnå ekonomisk framgång.

Analys: Denna artikel ger en översikt över olika investeringsstrategier, inklusive aktier, kryptovalutor och fastigheter. Genom att diversifiera din portfölj och göra noggrann forskning kan du öka dina chanser att göra vinst på lång sikt. Det är viktigt att vara medveten om riskerna och vara beredd att göra de nödvändiga investeringarna för att uppnå ekonomisk framgång.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version