Victoria’s Secret Fashion Show 2024: Allt du behöver veta om årets stora comeback

Efter en femårig paus är det äntligen dags för “Victoria’s Secret Fashion Show” att göra sin comeback. Showen kommer att äga rum den 15 oktober 2024 i New York och sändas live från 00:30 svensk tid på olika plattformar som Instagram, Tiktok, Youtube, Prime Video och Amazon Live. Under sändningen kommer tittarna även att ha möjlighet att shoppa de plagg som modellerna bär.

Några av världens mest kända modeller såsom Gigi Hadid, Paloma Elsesser och Candice Swanepoel kommer att vara med i årets show. Tidigare ikoner som Tyra Banks och Adriana Lima kommer också att delta. Showen kommer att erbjuda en mix av glamour och underhållning med framträdanden av både modeller och artister som Cher och Tyla.

Victoria’s Secret har tidigare fått kritik för brist på mångfald och representation. Inför 2024 har varumärket reviderat sitt koncept för att bättre representera moderna värderingar. Den nya visionen fokuserar på ett bredare spektrum av kroppstyper och bakgrunder, där kvinnor och deras berättelser står i centrum.

Genom att förnya och förbättra sin image har Victoria’s Secret lyckats skapa en mer inkluderande och representativ plattform för årets stora modehändelse. Det är en show som inte bara handlar om kläder och glamour, utan också om att hylla och visa upp mångfalden och skönheten hos alla kvinnor runt om i världen.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version