Gleb Savchenko öppnade upp om sina känslor för Brooks Nader efter att paret eliminerades från tisdagens Dancing With the Stars. Den 41-årige proffsdansaren uttryckte sin kärlek till den fantastiska 28-åriga modellen efter att hon tackade honom för att ha väglett henne genom den 33:e säsongen av den populära tävlingsserien.

Även om paret först avfärdade rykten om en romantisk koppling har de sedan dess omfamnat dem. Nyligen sågs de dela en passionerad kyss på en landningsbana innan de klättrade ombord på ett privatjetplan, och tidigare under veckan sågs Nader få en matchande tatuering med Savchenko.

Glebs hjärtliga avslöjande kommer i kölvattnet av många DWTS-fans som firar deras eliminering på sociala medier och öppet kritiserar deras ‘misslyckade showmance’.

Efter deras framträdande den 8 oktober berättade Nader för US Weekly när hon träffade sin danspartner: ‘Det var en omedelbar anslutning och kemi.’

Paret, som initialt avvisade alla antydningar om en kärleksanslutning, har verkligen kastat sig in i rykten om deras romans. Hon bekräftade för tidningen att det var han som utförde tatueringen och bestämde var den skulle placeras.

En källa berättade för Us Weekly att Brooks och Gleb är ‘avslappnade’ just nu och att ‘de har kul’ och ‘hänger ihop’.

I analysen av detta innehåll kan det sägas att det handlar om en historia om kärlek och passion mellan två personer som mötts i en dans tävlingsserie. Trots initiala förnekanden om en romantisk koppling har paret nu omfamnat rykten och visat sin kärlek offentligt. Det visar på hur starka känslor kan uppstå även i en tävlingsmiljö och hur det kan påverka både deras personliga liv och deras image inför allmänheten. Investeringar, finansnyheter och kärleksrykten: En djupdykning i den senaste utvecklingen på marknaderna

En insider avslöjade att de inte dejtar, men att de njuter av att tillbringa tid tillsammans och lära känna varandra. Brooks har haft ett hektiskt kärleksliv, efter att ha separerat från sin make Billy Haire efter fyra års äktenskap i maj 2024.

Sedan dess har Brooks kopplats till Tom Brady veckor efter deras splittring, även om det aldrig bekräftades. Den aktiva sociala medie-stjärnan sågs också på en dejt med New York-baserade prins Constantine Alexios av Grekland och Danmark.

Gleb var gift med den ryska konstnären Elena Samodanova i 14 år innan de separerade 2020. De har två barn: Olivia, 13, och Zlata, sju. Deras splittring var kontroversiell, med Elena anklagande honom för upprepade otroheter, vilket han förnekade.

Analys: I denna artikel diskuteras inte bara de senaste kärleksryktena utan även investeringar och finansnyheter. Det är viktigt att hålla sig informerad om både marknadsutvecklingen och personliga relationer, eftersom båda kan påverka våra liv och ekonomi på olika sätt. Att vara medveten om trender och rykten kan hjälpa oss att fatta informerade beslut både i vår personliga ekonomi och när det gäller investeringar.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version