Ett framgångsrikt samarbete mellan socialtjänsten och polisen för att stoppa rekryteringen av ungdomar till kriminella gäng

Ett närmare samarbete mellan socialtjänsten och polisen är avgörande för att effektivt bekämpa rekryteringen av ungdomar till kriminella gäng. Tony Quiroga, biträdande kommenderingschef i den regionala särskilda händelsen Frigg och tillförordnad chef i lokalpolisområde Karlskoga, delar med sig av hur de har arbetat tillsammans för att förhindra att ungdomar rekryteras till gäng i Hallsberg och Karlskoga.

Genom att samarbeta nära och effektivt har de lyckats minska rekryteringen av ungdomar till kriminella gäng, särskilt i de drabbade områdena. Det gemensamma arbetet har lett till positiva resultat och har bidragit till att skapa tryggare lokalsamhällen där ungdomar inte lockas in i ett liv som kriminell.

Det är viktigt att fortsätta det nära samarbetet mellan socialtjänsten och polisen för att fortsätta bekämpa rekryteringen av ungdomar till kriminella gäng och skapa en tryggare miljö för alla invånare.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version