AJ Odudu såg ingenting annat än sensationell ut när hon äntrade scenen för att vara värd för Big Brother på fredagen. TV-presentatören, 36, visade upp sin fantastiska figur när hon gled in i en leopardmönstrad kroppsstrumpa med en djup halsringning. Det åtsittande plagget framhävde stjärnans vältränade fysik samtidigt som hon höjde sin form med ett par klackar. AJ lät sitt hår falla löst ner över axlarna och kompletterade sin outfit med ett par hoops-örhängen. Värden visade upp sin look på sina Instagram Stories när hon delade en klipp av sig själv som strutade inför showen.

Hon sällskapades för den direktsända evakueringen av sin medvärd Will Best som bar en svartvit varisty-jacka tillsammans med en svart T-shirt och matchande byxor. Detta efter att Big Brother fick nästan 100 Ofcom-klagomål efter att “fientliga” kommentarer väckt uppror bland fansen. Deltagaren Marcello, 34, har hamnat i onåd hos fansen efter att ha “sexualiserat varje konversation” och felaktigt påstått sig ha kysst Ali. Ofcom har bekräftat att klagomålen “rör Marcellos beteende och hans påstådda fientliga kommentarer i Big Brother Huset”. Fansen uttryckte sin åsikt om X och sa: ‘Big Brother borde ta bort Marcello, han har sagt alldeles för många obekväma fientliga kommentarer den här säsongen och det blir outhärdligt att höra varje avsnitt’.

På måndagen lämnades Big Brother-tittarna rasande när den kontroversiella deltagaren Marcello inte fick en enda nominering. Marcello hade en lycklig flykt när Ali, Daze och Lily fick flest nomineringar och skulle möta den offentliga omröstningen på fredagen. Men i en chockvändning fick House Head Khaled möjligheten att antingen rädda och ersätta en av de tre damerna eller leverera en dödlig nominering och lägga till en fjärde som skulle riskera att bli utvisad. Efter att ha tagit sig till det hemliga källaren valde Khaled att ge en dödlig nominering och nominerade Martha, som senare lämnade gråtande när hon fick veta sitt öde. Efter att Marcello undvikit den offentliga omröstningen rusade fansen till X rasande: ‘Marcello som inte har någon nominering är ren skönhet i BBUK där allmänheten måste vänta på att se skurken få sin rättvisa’: ‘Jag kan verkligen inte tro att vi gick igenom nomineringarna utan en enda nominering för Marcello’: ‘Hur lyckades Marcello undvika nomineringar helt oskadd får jag fråga’.

Lily fick sex nomineringar från Emma, Hanah, Izaaz, Khaled, Segun och Thomas. Ali fick fem nomineringar från Baked Potato, Hanah, Khaled, Marcello och Sarah. Daze fick fem nomineringar från Dean, Izaaz, Marcello, Segun och Thomas. I ett tidigare avsnitt inkluderade Big Brother materialet med Marcello och Ali för att bevisa att ingenting hände efter att han påstått sig ha kysst lesbisk psykolog Ali. ITV2-tittarna var rasande efter att ha sett scenen utspelas, och krävde till och med att producenterna skulle ingripa och prata med Marcello om sitt beteende. ‘Vet inte Marcello att Ali är lesbisk?’; ‘Vad gör Marcello? Låtsas som att han hade något på gång med Ali där? Det är inte rätt’.

‘I think Big Brother should remove Marcello, he’s clearly a danger to the female housemates’.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version