Ny programledare tar över “Vem bor här?” efter Malin Olsson

Kristina “Keyyo” Petrushina tar över programledarrollen för SVT:s “Vem bor här?” efter Malin Olsson, som lett programmet i tio år. Keyyo ser fram emot att leda ett omtyckt program och tycker det är spännande att nu få uppleva det i verkligheten.

Inspelningen av den elfte säsongen med Keyyo som programledare är redan påbörjad. Hon har besökt nästan 50 hem hittills och uppskattar att få utforska olika delar av Sverige under sitt arbete. Premiären av hennes första säsong sker hösten 2025.

Malin Olsson meddelade tidigare att den nuvarande säsongen av ”Vem bor här?” blir hennes sista.

Kristina “Keyyo” Petrushina blir ny programledare för SVT:s ”Vem bor här?”. Hon tar över programmet efter Malin Olsson, som ledde programmet i tio år. – Det är en ära att få ta över stafettpinnen för ett så älskat och omtyckt program, säger hon.

Keyyo har spelat in den nya säsongen av ”Vem bor här?” sedan augusti och har hittills fått titta in i nästan 50 hem och rest runt en hel del i Sverige. – Folk bor så roligt och så knäppt och så flådigt. Det är så kul att bara se sig omkring i Sverige också. Det är så mycket som är så Stockholm-centrerat annars. Jag har nu också bestämt mig för att flytta till Skåne. Nej, vi får se om det sker, men det var så fint.

Malin Olsson, 42, meddelade i somras att den pågående säsongen av ”Vem bor här?” blir hennes sista. Hennes sista avsnitt sänds den 21 oktober. – Jag har kuskat land och rike runt i tio år och fått titta in i 500 hem, det har verkligen varit jättekul! Men jag har två barn hemma och det är tufft att lämna dem tio veckor varje år, sa hon då och fortsatte: – Nu får någon annan ta över och lyfta ”Vem bor här?” mot nya höjder. Jag känner att jag gjort mitt och att jag lämnar på topp.

Analys: Nyheten om Kristina “Keyyo” Petrushina som tar över som programledare för “Vem bor här?” efter Malin Olsson visar en förändring i programmet som kan påverka dess popularitet och innehåll. Det är intressant att se hur en ny person tar över ett etablerat program och hur detta kan påverka tittarnas upplevelse. För investerare kan det vara värt att följa med i utvecklingen av programmet och dess potentiella effekter på tittarsiffror och reklamintäkter för SVT.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version