Investeringsexperten Lisa Hochstein från The Real Housewives Of Miami gav en förare fingret medan hon var ute och gick med sin pojkvän Jody Glidden i Miami. Lisa och Jody sågs gå längs ett övergångsställe till fots och föraren av en stor blå Dodge Ram 250 gav henne fingret. Lisa vände sig mot bilen och gav föraren fingret tillbaka, arg i ansiktet. Hon var klädd i en somrig randig omslagsklänning, en baseballkeps, stora solglasögon och ett par höga sneakers.

Lisa inledde sitt förhållande med Jody efter sin ökända röriga skilsmässa från plastikkirurgen Lenny Hochstein, känd som ‘bröstguden’. Jody och Lisa sågs först tillsammans i september 2022 – strax efter att han påstås ha avbrutit sitt bröllop med en annan kvinna vid namn Rabia. Rabia och Jody skulle gifta sig i södra Frankrike den 3 september 2022, enligt Page Six, som hänvisade till deras bröllopshemsida.

Lisa och Lenny gifte sig 2009 och välkomnade två barn genom surrogat – Logan, nio, och Elle, fyra – innan han ansökte om skilsmässa i maj 2022. Båda parterna har offentligt anklagat varandra för otrohet, och Lisa antydde ytterligare på sociala medier att Lenny misshandlade henne – vilket fick honom att stämma henne för förtal i december 2023.

Under en återföreningsavsnitt för The Real Housewives Of Miami förra året, berättade Lisa lite om sitt äktenskap med Lenny.

Även om hon hävdade att hon inte var en ‘lat f***a’, påstod hon att hon använde att ‘arbeta gratis’ på Lennys Hochstein Med Spa. Lisa erkände att hennes sociala liv var en knäckfråga i äktenskapet och avslöjade att hon var bakfull när Lenny informerade henne om att han ville skiljas. Till sitt försvar påstod hon att Lenny ‘gick ut också’ och insisterade på att hon hade försökt minska sina kvällar ute på stan.

Den här artikeln ger insikt om en offentlig persons personliga liv och hur det kan påverka deras professionella rykte och relationer. Det visar också att även kändisar inte är immuna mot svårigheter i sina äktenskap och att det är viktigt att hantera konflikter på ett öppet och respektfullt sätt.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version