Conor Gallagher och hans vackra flickvän Aine Kennedy visade sin kärlek offentligt efter att England besegrat Schweiz med 5-3 på straffar i kvartsfinalen i Euro i Düsseldorf på lördagen. Efter slutsignalen skyndade Conor, 24 år, till läktaren och omfamnade den blonda skönheten, 26 år, innan paret delade en söt kyss. Modellen Aine kunde inte sluta le efter att ha gratulerat den hunkiga fotbollsspelaren efter att ha sett matchen tillsammans med sina med-WAGs. Samtidigt kramade kapten Harry, 30 år, sin fru på fem år, också 30 år, när de firade tillsammans med sin sjuåriga dotter Ivy. Efter nervkittlande 120 minuter i Düsseldorf gjorde Englands supportrar sitt bästa för att föra det nationella laget till seger – men tystnad ekade genom arenan när de två lagen ställde upp för att avgöra matchen med straffar efter att ha hållits till 1-1.

Med en tidig räddning från målvakten Jordan Pickford lyftes Englands spelares huvuden för att laget skulle kryssa mot seger, slå in alla fem straffar innan läktarna återigen exploderade till liv. Även prins William fotograferad njutande av ögonblicket när England trotsade ett smärtsamt rekord på straffar. Supportrar från Düsseldorf till Wembley överväldigades av känslor när spelarna sprang segervarvet runt planen. Det var en spänd match för båda lags fans, med dödläget brutet i den 75:e minuten av en enkel inspark från Schweiz Breel Embolo som tvingade England att växla upp för att försöka bryta ner det schweiziska försvaret. Känslorna lyftes av ett världsklassmål från Arsenals Bukayo Saka på boxens kant några ögonblick senare, klippandes in till vänster för att skjuta från distans och besegra den schweiziska målvakten för att återigen ge hopp till Englands läktare. När händer äntligen lossnade och ögonen öppnades delade fans över hela Europa sin glädje och optimism inför den kommande matchen.

I Düsseldorf sa busschauffören Tim Shires, 42 år, från Bristol: ‘Det var fantastiskt. Jag tror att vi har en verklig chans nu.’ Vi hade inte spelat särskilt bra och det kommer att klicka på något stadium. Låt oss hoppas att det är i finalen.

Hans dotter Chloe, 12 år, som var på sin första England-match, sa: ‘Jag har sett det på TV men det är så spännande att vara här.’ Fönsterföretagets VD Harry Summer, 48 år, flög in från Kanada med sin fru Pam, 49 år, och son Jadon 14 år, för matchen. De satsade på att England skulle nå kvartsfinalen för flera månader sedan och betalade £1 000 var för matchbiljetter.

Harry sa: ‘Man vet aldrig vad som kommer att hända med England. Men det här är nu en verklig chans att göra något speciellt. De var otroligt uthålliga.’ Det var omöjligt att ignorera Englands straffrekord – och hjärtesorgen i finalen i Euro 2020 – när Englands spelare steg fram efter 120 minuter. Arenan blev tyst när Cole Palmer tog det första skottet, besegrade Inter Milans Yann Sommer och väckte hopp i Englandslägret. Jordan Pickford gjorde bra ifrån sig för att komma ner till Manuel Akanjis skott, vilket återigen bekräftade en nyfunnen tilltro till Englands förmåga att uthärda en straffsparkstävling.

Både England och Schweiz gjorde sina nästa tre mål, vilket fick fans att knappt kunna titta när Trent Alexander-Arnold steg fram för att ta sin straff. Och i ett ögonblick vände ångest till eufori när Liverpools högerback besegrade Yann Sommer för att skicka England vidare till semifinalerna. Englands fans dansade på borden och kastade öl i extatiska scener i Newcastle när England smet förbi Schweiz. Supportrar sjöng ‘It’s Coming Home’ efter att Trent Alexander-Arnolds straffspark skickade nationen till semifinalerna.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version