Angelica Bengtsson blir mamma för första gången – Delar den glada nyheten på sin födelsedag

Den tidigare stavhopparen Angelica Bengtsson, 31, har blivit mamma för första gången. På sin födelsedag meddelar hon att hon och partnern Oscar Vestlund har blivit föräldrar till en son. ”Jag är så tacksam som har dessa två underbara pojkar i mitt liv”, skriver hon på Instagram.

Det har gått mer än två år sedan Angelica Bengtsson slutade med stavhopp och hon har kunnat fokusera på annat än att träna och tävla sedan dess. I en intervju med Sportbladet i december berättade hon om parets nya kapitel i livet. – Jag har alltid velat ha barn, det har alltid varit målet, så det var inte svårt att sluta med idrotten. Man visste att det fanns något framåt också, sa hon då.

Födelsen var beräknad till den 27 juni. Den 2 juni blev paret föräldrar till sonen Knut. ”I dag är det min födelsedag, och inget gör mig lyckligare än att du har funnits i mitt liv i snart en vecka”, skriver hon på Instagram. Hon fortsätter: ”Jag är så tacksam som har dessa två underbara pojkar i mitt liv.”

Angelica Bengtsson, som fyller 31 år i dag, bor i Växjö och efter att ha studerat matematik på universitetet jobbar hon nu som elhandlare.

Analys:
I denna artikel berättas det om Angelica Bengtsson, en tidigare stavhoppare som har blivit mamma för första gången. Hon delar den glada nyheten på sin födelsedag och uttrycker sin tacksamhet över att ha fått en son tillsammans med sin partner. Genom att fokusera på sitt nya kapitel i livet och välkomna sonen Knut, visar Bengtsson sin glädje och tacksamhet. För läsarna kan denna nyhet vara inspirerande och påminna om vikten av att följa sina drömmar och uppnå mål i livet, oavsett vilken karriärväg man väljer att följa.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version