Kate Beckinsale avslöjar att hennes viktnedgång beror på “stress och sorg” över hennes styvfars död och hennes mammas cancerdiagnos när hon svarade tillbaka mot nättroll. Den brittiska skådespelerskan, 51, kritiserade några av sina “rövhål” följare, som sa att hon behövde gå upp i vikt i kommentarsfältet på sitt senaste Instagram-inlägg. Efter att ha delat en videoklipp i en kort topp och bikinitrosor, frågade en följare var hennes “rumpa” hade tagit vägen och uppmanade Kate att “göra några knäböj”. En annan menade att hennes kropp hade “krympt” medan en annan insisterade på att hon “verkade upprörd” i videon som publicerades på måndagskvällen. Kate svarade dock på de grymma kommentarerna och förklarade att det fanns flera orsaker till hennes förändrade figur, inklusive en sex veckor lång sjukhusvistelse.

Kate’s styvfar Roy Battersby dog i januari efter att ha drabbats av “en massiv stroke” medan han kämpade mot två former av cancer, som han diagnosticerades med sommaren innan. Kort efter hans död avslöjade Kate också att hennes mamma Judy Loe hade fått besked om att hon har cancer i fjärde stadiet. En annan person frågade: “Hur mår din hälsa Katie? Du ser ut som om du har gått ner i vikt?”, till vilket hon svarade: “Det är bra nu tack”. En annan person sade: “Någon verkar upprörd”. Kate replikerade: “Jag tror inte att du ser upprörd ut. Jag tycker att du ser ut som om din krampaktiga grimas döljer års bitterhet men jag skulle inte kalla det upprört nödvändigtvis”.

I flera inlägg hävdade Kate att hon kände till personerna bakom vissa av kommentarerna, som hon sa gömde sig bakom falska profiler. Som svar på någon som frågade “Kate, du får alla så upprörda, mår de bra?”, “Mår de bra älskling? Mår de bra? Faktiskt? Jag vet vem ganska många av dem är och de mår verkligen inte bra”. I svar på en person som hade sagt “så konstigt hur huvudet fortsätter växa men kroppen krymper. De förvandlas till tomtar”, sa Kate: “LOL av din profilbild som faktiskt är en tomt som lever sitt bästa liv i skogen har gett mig så mycket liv. Jag kan inte säga dig snälla gå och samla några fler nötter och bär”.

Utöver att svara på några av de negativa kommentarerna tog Kate också tid att svara på några av sina fans som hade önskat henne väl. En sa: “Du har fler sanna fans som uppskattar dig än hatare. Vet alltid detta [smiley-ansikte-emoji]”. Kate svarade: “Åh jag älskar mina följare, det gör jag verkligen – vissa av dem är så otroliga, anständiga, stödjande, briljanta själar för mig och för varandra. Jag har faktiskt problem med två personer som fortsätter att skapa flera konton så bli inte lurade. Mycket av detta är dem”. Kate’s ursprungliga inlägg var av henne som skämtade om att folk sa att hon inte har agerat sin ålder i sociala medier. Modellen satte lekfullt en hårnät över huvudet och skämtade om att hon behövde börja sticka för att vara mer “åldersmässigt lämplig” för sin fanbas. Hon bildtextade videon: “Låt oss skåla för idioterna. Låt oss skåla för rövhålen. Låt oss skåla för svinen”. Investera i din framtid med de bästa finansiella strategierna och marknadsinsikterna från en toppinvesteringschef och expert på finansiella marknader. Ta kontroll över dina ekonomiska mål och se till att din framtid är säkrad genom smarta investeringar och välgrundade beslut.

Analysera din nuvarande situation och framtida mål med hjälp av expertråd och insikter från en branschledande investeringschef. Lär dig hur du kan maximera din avkastning och minimera riskerna genom välgrundade investeringsbeslut och en strategi som är skräddarsydd för dig.

Genom att förstå de senaste trenderna på finansmarknaden och ha kunskap om de bästa investeringsmöjligheterna kan du säkerställa en stabil ekonomisk framtid för dig själv och din familj. Ta kontroll över din ekonomiska framtid idag och investera i din framgång med hjälp av en toppinvesteringschef.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version