Marcelo Peña och Emilia Wahlund välkomnar andra dottern till världen: “Fantastiskt nyheter”

Realityprofilen Marcelo Peña och influencern Emilia Wahlund har välkomnat sin andra dotter till världen. Dottern föddes klockan 00.12 och båda föräldrarna uttrycker stor lycka på sociala medier. Valet av namn är ännu inte bestämt, men Peña och Wahlund diskuterar alternativen Lily och Junie.

Marcelo Peña, 33, och Emilia Wahlund, 24, meddelade i december att de väntade sitt andra barn. Nu har bebisen fötts och Wahlund delar glädjande nyheter på Instagram. Paret har nu två döttrar, varav den äldre heter Elle.

Peña uttrycker sin stolthet över Wahlund och berättar att de nu är hemma från sjukhuset. Förlossningen gick bra och paret är lättnad över att allt gick smidigt. De har ännu inte bestämt sig för ett namn till sin nyfödda dotter, men diskussionen fortsätter mellan Lily och Junie.

Grattisflödet på Instagram fylls av lyckönskningar från tidigare realitydeltagare och influencers. Denna glada nyhet sprider sig snabbt bland deras följare och fans.

Analys: Marcelo Peña och Emilia Wahlunds nya tillskott i familjen har lett till en överväldigande positiv reaktion från deras följare och kollegor. Denna glädjande nyhet visar hur viktigt det är att dela glädje och positivitet i en tid av oro och osäkerhet. Det påminner oss om vikten av att fira livets glada stunder och sprida kärlek och lycka till våra nära och kära.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version