En man från Umeå döms till två års fängelse för att ha hotat sin familj och sitt barn. Han höll sin fyra månader gamla bebis utanför balkongräcket på tredje våningen när han var berusad. Mannen påstår att han inte minns händelsen och att den aldrig skulle ha hänt om han var nykter. Tingsrätten anser att hans agerande var direkt livsfarligt och avsikten var att skapa skräck.

I början på juni larmades polisen till familjens hem i Umeå. Den berusade mannen hade varit aggressiv mot sambon och barnen. På balkongen höll han parets bebis utanför räcket, vilket resulterade i en farlig situation. Trots att han hävdar att han inte minns händelsen, döms han till fängelse för grova olaga hot och grova barnfridsbrott.

Denna händelse visar vikten av att hantera sina känslor och alkoholkonsumtion på ett ansvarsfullt sätt för att undvika farliga situationer och konsekvenser för sig själv och ens familj. Det är viktigt att söka hjälp och stöd vid behov för att undvika liknande situationer och upprätthålla en trygg och säker miljö för alla inblandade.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version