Rebecca Scheja delar med sig av lyckan på Instagram

Rebecca Scheja från popduon ”Rebecca och Fiona” väntar barn. Hon visar upp gravidmagen i ett inlägg på Instagram. Nu väller gratulationerna in från vänner och kollegor.

Rebecca Scheja, 35, väntar sitt första barn. Artisten som är en del av duon ”Rebecca och Fiona” delade med sig av glädjebeskedet i ett inlägg på gruppens Instagramkonto. På bilden visar Rebeccas Scheja upp sin gravidmage och i kommentarsfältet väller gratulationer in. Bland annat från artistkollegor som David Ritschard, Erik Lundin och gruppen Icona pop. Aftonbladet söker Rebecca Scheja för en kommentar.

FitzPatricks gravidbesked tidigare i år

I början av året meddelade även den andra halvan av duon Fiona FitzPatrick, 38, att hon väntar sitt första barn. ”Vet ni något sätt för Fiona att känna sig mer bekväm i sin kropp? Skulle vara fantastiskt att höra från andra som varit gravida”, skrev de till en bild där FitzPatrick visade upp gravidmagen. ”Det känns magiskt”, skrev hon då i en kommentar till Aftonbladet.

Prisats flera gånger

Rebecca & Fiona har arbetat med musik i över tio år och turnerat världen runt. 2011 gav de ut debutalbumet ”I love you, man” och året därpå fick de en Grammis för Årets Dans/Electro. Nu är de aktuella med nya skivan ”mega dance” som släpps i slutet av september. Genom åren har duon fått ta emot fler priser för sin musik. De står bland annat bakom hits som ”Bullets”, ”Fet house mode” och ”Sing Halleluja”.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version