Så här får du din drömgarage på plats på tre månader

Önskar du dig en garage på din tomt, men är osäker på var du ska börja? Här får du Igland Garasjens bästa tips på vägen från lösa planer till färdig garage.

Vill du ha en enkelgarage, dubbelgarage, garage med förråd eller garage med loft, finns det otaliga varianter att välja mellan, och du har förmodligen redan hittat en favorit.

Det är dock inte säkert att du kan välja fritt vilket garage du ska bygga på din tomt. Innan du kan börja med bygglovsansökan måste du kontakta kommunen för att få situationskarta och ta reda på vilka begränsningar som finns i reguleringsplanen där du bor.

Många reguleringsplaner har restriktioner när det gäller utnyttjandegraden av tomten. Det kan vara svårt att få igenom en ansökan om ökad utnyttjandegrad, så det kan vara bättre att justera ner storleken på garaget istället.

När du vet mer om reglerna kan du välja mellan olika garagemodeller hos Igland Garasjen. De erbjuder över 100 modeller och kan anpassa garaget efter dina önskemål och behov.

Du kan även välja mellan olika alternativ när det gäller montering av garaget, antingen färdigmonterat, som elementbyggsats, prekutt byggsats eller materialpaket.

Efter att du skickat ut nabovarsel och bygglovsansökan till kommunen kan du förvänta dig att garaget är klart inom tre månader efter att kontraktet är undertecknat.

Garaget kan levereras som en standardpaket, men det finns också möjlighet att göra tillval som att byta ut garageporten, sätta upp trappa till loftet, välja en passande inredning och få olika smarta upphängningslösningar.

Sammanfattningsvis, att bygga en garage kan vara en komplicerad process med många regler och begränsningar att ta hänsyn till. Men med rätt planering och hjälp från experter som Igland Garasjen, kan du få din drömgarage på plats på tre månader. Det är viktigt att vara medveten om regler och tillstånd som krävs, samt att välja rätt modell och monteringsalternativ för dina behov. Med rätt steg och råd kan du snart njuta av ditt nya garage och öka värdet på din egendom.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version