Olivia Munn och John Mulaney knöt tyst knuten över helgen på en väns hem i New York. Skådespelerskan, 44 år, och 41-åriga komikern, som delar en tvåårig son vid namn Malcolm Hiệ, gifte sig under en “enkel, intim ceremoni”. En källa nära Mulaney bekräftade den glada nyheten till People på onsdagen. Publikationen avslöjade att “endast deras son och ett vittne var närvarande”. Paret gifte sig bara fyra månader efter att hon offentligt avslöjade sin “skrämmande” bröstcancerdiagnos.

X-Men: Apocalypse-stjärnan hade nyligen sina ägg frysta för framtida IVF-ingrepp innan hon genomgick en hysterektomi eftersom kemoterapi och strålning kan påverka en persons fertilitet. “Efter min diagnos bestämde vi oss för att försöka en sista omgång äggupptagningar och hoppades att det var en bra månad,” berättade hon för Vogue på mors dag.

Hon avslöjade också vid den tiden att hon hade försökt proceduren vid tre olika tillfällen – när hon var 33, 39 och senast 42. “John och jag pratade mycket om det och vi känner inte att vi är klara med att växa vår familj, men visste inte om jag skulle behöva genomgå kemoterapi eller strålning,” tillade hon.

Slutligen hämtade läkare sju ägg från proceduren, även om deras hållbarhet ifrågasattes, eftersom Olivia delade med sig av att bara cirka ett av tio ägg vanligtvis ger en frisk embryo för kvinnor i hennes åldersgrupp. “Några timmar senare fick vi samtalet från min läkare. Han berättade att vi hade två friska embryon,” sa skådespelerskan. “John och jag började bara gråta. Det var så spännande eftersom vi inte bara lyckades i en upptagning, utan det betydde också att jag inte längre behövde riskera min hälsa. Det var bara fantastiskt,” sa Olivia.

Förra månaden väckte paret rykten om äktenskap när Mulaney delade en bild av sig själv med en vigselring, som han snabbt tog bort. Munn och Mulaney har varit tillsammans sedan 2021, efter hans separation från ex-hustrun Anna Marie Tendler efter nästan sju års äktenskap. Paret välkomnade sin son 2021, ett år efter att han varit på rehab och skilt sig.

Den tidigare SNL-författaren gick ut offentligt med graviditeten på Late Night With Seth Meyers, vars programledare hade varit en del av hans intervention 2020. Han hyllade deras “otroliga” nya förhållande och sa: “Olivia och detta barn har hjälpt mig att rädda mig från mig själv i denna tidiga resa ut ur återhämtningen.”

John gick in i en 60-dagars vistelse på en behandlingsanläggning för kokainberoende och alkoholism i december 2020, avslöjade Page Six. Hans separation från sin första fru blev offentlig i mitten av maj 2021 och han ansökte slutligen om skilsmässa i juli samma år i New York.

När nyheten bröt om deras äktenskapssplittring i maj förra året, sa Page Six-insiders att John begärde skilsmässa från Anna Marie redan i februari. “Jag är hjärtekrossad över att John har beslutat att avsluta vårt äktenskap,” sa hon när splittringen tillkännagavs. “Jag önskar honom stöd och framgång när han fortsätter sin återhämtning.” Några dagar efter att deras separation tillkännagavs, hävdade en People-källa att John hade blivit romantiskt involverad med Olivia.

Mulaney har stöttat Munn genom flera operationer under de senaste 10 månaderna efter att hon diagnostiserades med bröstcancer förra året. I mars tackade han henne för att “kämpa så hårt” för att vara med honom och deras son.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version