Sydney Sweeney njöt av livet under en yachtsemester i Grekland i sommar. Den 26-åriga skådespelerskan delade flera bilder från sin europeiska resa med några av sina nära vänner. I en bild bar den blonda skönheten en vit baddräkt med en vit skjorta och stod vid poolen på baksidan av en yacht. I samma baddräkt hoppade hon också från en klippa och använde en undervattensskoter. Det fanns också en video på henne i en svart baddräkt när hon åkte på en elektrisk surfbräda med lätthet och använde sina starka ben för att balansera sig.

Hon syntes också i en söt rosa miniklänning med blommigt mönster när hon poserade vid en stenmur under en middag. Den vackra skådespelerskan har en het ny roll på gång. Edgar Wright förhandlar om att regissera Barbarella-remaken med henne. Den 50-åriga regissören är inställd att regissera den nya versionen av den kultklassiska filmen från 1968 där Sweeney ska spela huvudrollen – en roll som Jane Fonda spelade i originalet. Jane Goldman och hennes dotter Honey Ross förhandlar också om att skriva manus – där den förra har skrivit för framgångsrika franchiser som ‘X-Men’ och ‘Kingsman’.

Analys:
Denna artikel handlar om den unga skådespelerskan Sydney Sweeneys yachtsemester i Grekland och hennes kommande filmprojekt. Det ger en inblick i hennes personliga liv och professionella karriär. För investerare kan det vara intressant att veta om hennes popularitet och potentiella framtida framgångar i filmbranschen, vilket kan påverka hennes marknadsvärde och investeringsmöjligheter. För allmänheten ger det en inblick i underhållningsvärlden och kommande filmprojekt att se fram emot. Skådespelerskan från The White Lotus köper en lyxig strandvilla för 13 miljoner dollar i Miami

Den kända skådespelerskan från The White Lotus har nyligen köpt en strandvilla värd 13 miljoner dollar i Miami. Villan erbjuder stjärnan gott om integritet med 19 fot höga katedralgolv, specialdesignade 10 fot höga mahognydörrar som öppnar till trädgården och fantastisk utsikt över havet. Fastigheten har också ett huvudhus på 7 000 kvadratmeter och en gäststuga förbundna med en täckt brygga. Med sex sovrum, sex fulla badrum och två halvbadrum i huvudhuset och gäststugan, har villan en inomhus/utomhuskök, en vinkällare för 520 flaskor, ett 330-gallons akvarium och ett rum med utsikt över poolen genom fönstren. Byggd 2015, täcker fastigheten nästan 59 000 kvadratmeter mark.

Analys: Skådespelerskan har investerat i en lyxig fastighet som inte bara erbjuder avskildhet och bekvämlighet, utan också en potentiell ökning av fastighetens värde över tiden. Detta visar hur en smart fastighetsinvestering kan ge både personlig njutning och ekonomisk avkastning på lång sikt.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version