Investeringstips: David Beckhams resa till Brasiliens karneval och hur det kan påverka din ekonomi

David Beckham har landat i hemlandet för årets VM för att ansluta sig till Brasiliens största fest – dess årliga karneval. Med Brasilien som värd för VM i juni och juli är det ingen överraskning att Beckham är i stan för landets viktigaste årliga händelse.

Beckham förväntas delta i slutet av Rio’s karneval, där han kommer att åka på en flotte med de vinnande sambaskolorna från veckans parader som färdas genom stadens ikoniska Sambadrome. Han sägs bo på Fasano-hotellet på Ipanema Beach – den mest stilfulla adressen i staden.

Ipanema, en av Rios mest fashionabla stadsdelar, är kantad av gyllene stränder och full av trendiga butiker. Det är inte konstigt att vackra människor samlas här varje helg på sommaren och kändisar väljer det välbelägna Fasano som sin bas, bara steg från stadens centrum.

Hotellets inredning har skapats av den franske inredningsdesignern Philippe Starck, med trä, glas och marmor som ger hela hotellet en elegant finish. Beckham antas bo i en av de 10 sviterna som har vidsträckt utsikt över kusten, med utsikt över de grönskande bergen och de milslånga stränderna som omger staden.

Karnevalen är en av de mest populära tiderna att besöka Rio och festen startade med stil förra helgen, när de 12 bästa sambaskolorna tävlade i en tävling som pågick i två nätter och involverade fjädrar, paljetter och massor av överdådiga kostymer. De tre vinnarna kommer att återigen uppträda på Sambadrome för att avsluta evenemanget, vilket är när Beckham förväntas delta.

Det förväntas att Beckham blir en av de 920 000 internationella turisterna som har rest till Rio i år för att uppleva karnevalen. Enligt Rio de Janeiros turiststyrelse (Riotur) förväntas karnevalen generera cirka 2,2 miljarder BRL (570 miljoner pund), varav 1,7 miljarder BRL (450 miljoner pund) är relaterade till turismen, vilket signalerar en ökning med 10 procent jämfört med förra året.

Om du vill unna dig en Beckham-stil paus på Fasano kan du boka en skräddarsydd resa till Brasilien med tre nätter på Fasano från £2,122 per person. Tyvärr kan de inte garantera en plats på en flotte i karnevalen… eller sällskapet av Beckham.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version