Frölunda förstärker med finländske forwarden Arttu Ruotsalainen

Frölunda Hockey meddelade nyligen att de har förstärkt sitt lag med den finländska forwarden Arttu Ruotsalainen. Den 26-årige spelaren kommer från schweiziska Lugano och har tidigare erfarenhet från spel i Nordamerika och Schweiz. Ruotsalainen anses vara en offensivt skicklig spelare som kommer att kunna bidra till lagets powerplay.

Arttu Ruotsalainen har skrivit på ett avtal som sträcker sig över nästa säsong, och han ser fram emot att spela för Frölunda i SHL. Med landslagsmeriter och ett VM-silver med Finland från 2021 kommer han att tillföra värdefull erfarenhet till laget.

För Frölundas sportchef, Fredrik Sjöström, är det en spännande värvning som förväntas stärka laget inför den kommande säsongen. Med Ruotsalainens erfarenhet och talang ser Frölunda fram emot att se honom spela i den blåvita tröjan.

SHL-säsongen drar igång den 21 september, och fansen ser redan fram emot att se Arttu Ruotsalainen i aktion på isen. Med denna förstärkning hoppas Frölunda kunna utmana om titeln och göra en lyckad säsong i den svenska hockeyligan.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version