En tidigare damallsvensk fotbollsspelare åtalas för våld mot tjänsteman och narkotikainnehav

En tidigare damallsvensk fotbollsspelare och landslagsspelare åtalas för våld mot tjänsteman och narkotikainnehav. Enligt förundersökningen har hon sparkat mot en ordningsvakt och haft en mindre mängd kokain på sig. Den misstänkta förnekar brott. Händelsen ägde rum i januari 2023 och film från övervakningskameror är en del av bevisningen i polisutredningen. Kvinnan är åtalad för våld mot tjänsteman, våldsamt motstånd och ringa narkotikabrott. Polis tillkallades till platsen efter att ordningsvakter ingripit och den misstänkta gjort motstånd och sparkat mot en ordningsvakt. Den tidigare fotbollsspelaren omhändertogs av polispatrullen och fördes till arresten.

Ingripande efter bråk

Bilder från filmen visar hur vakter drar ner den misstänkta på marken, sätter handfängsel på henne och hur hon gör motstånd och försöker slita sig loss. De visar också hur både den misstänkta och vakterna sparkar mot varandra. Vakterna ingrep när två kvinnor och en man var i bråk på allmän plats, där mannen ska ha ropat på vakterna efter hjälp. I förhör säger den åtalade fotbollsspelaren att mannen försökte våldta hennes fästmö. Vakten som fick sparkar mot sig fick inga skador eller behövde uppsöka sjukvård. Den tidigare fotbollsspelaren förnekar brott på samtliga åtalspunkter.

Analys:

Den tidigare damallsvenska fotbollsspelaren och landslagsspelaren står inför allvariga åtal för våld mot tjänsteman och narkotikainnehav. Händelsen, som fångades på övervakningskameror, visar en konflikt mellan den misstänkta och ordningsvakterna. Trots förnekande av brott kan denna incident ha allvarliga konsekvenser för den tidigare fotbollsstjärnan och hennes framtida karriär. Det är viktigt att följa rättegången och se hur det påverkar hennes liv och ekonomi framöver.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version