Kim Kardashian och hennes yngre syster Khloe Kardashian såg sensationella ut på årets bröllop i Indien. De var på den lyxiga bröllopet för Anant Ambani, son till Indiens rikaste man, och Radhika Merchant, dotter till en välbärgad läkemedelsmogul. Kim, 43 år, bar en vacker rubinröd outfit som bestod av en lehenga med tofsar längst ner och en lång kjol som framhävde hennes figur när hon lade till en skärp. Khloe, 40 år, var lika vacker i en vit och guldskimrande klänning som inkluderade en topp som visade hennes mage, en lång kjol och ett skärp. Den amerikanska designern hade också på sig ett guld huvudsmycke. ‘Jag ska på ett bröllop,’ sa Kim i en video på hennes Instagram Stories. Hon delade också med sig av att kamerorna för hennes TV-program The Kardashians var med henne.

Khloe var en showstoppare. Den amerikanska designerns utsmyckade lehenga inkluderade rik broderi med guldtråd längs bysten och ärmarna på toppen, eller choli, samt den långa kjolen. Hon svepte en traditionell scarf eller dupatta över en axel. Realitystjärnans långa, mörkblonda hår var stylat rakt med kameraklart smink. Hon accessoriserade med en iögonfallande guld- och diamant maang tikka på pannan. Kardashian-stjärnan staplade sex guld- och diamant halsband runt sin smala hals och tre till som vilade på hennes bröst. Hon bar också ett utsökt par guld- och diamantörhängen. Systrarna poserade med andra festdeltagare inför den traditionella hinduiska ceremonin som ägde rum vid Jio World Convention Centre i Mumbai.

Efter ceremonin fotograferades systrarna när de lämnade ceremonin för kvällens mottagning. När de gick mot solnedgången reflekterade diamanten i Kims halsband ljuset. Khloe lade till några mörka solglasögon till sin look när hon lämnade platsen. Kardashian-systrarna verkar ha tagit med sina egna kamerateam med sig, antagligen för att deras närvaro vid bröllopet ska bli ett avsnitt i nästa säsong av The Kardashians. Paret har orsakat en stor sensation under sin vistelse i Indiens huvudstad med fans som strömmar för att se dem.

De är bland A-lista-kändisarna som närvarar vid det storslagna bröllopet. Andra gäster inkluderar indisk-amerikanska skådespelerskan Priyanka Chopra och hennes man Nick Jonas. Skådespelaren John Cena, boxaren Mike Tyson och medieentreprenören Jay Shetty fanns också på gästlistan. Det ryktades att Adele och Drake skulle uppträda under mottagningen som förväntades pågå fram till de små timmarna.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version