Theo James kyssar Leonardo DiCaprios flickvän i en ny Dolce & Gabbana-kampanj

Theo James fru ser ut att få ännu mer stöd efter att nya bilder av hennes man passionerat kyssar Leonardo DiCaprios flickvän Vittoria Ceretti för en Dolce & Gabbana-kampanj dök upp online.

Men det behövs inte tänka på Oscarvinnaren, 49, som sägs vara helt oberörd av sin partners hetta med James, 39, i soliga Italien.

Som någon som har spelat in mer än sin rättvisa del av het scener, vet DiCaprio att det inte är mer än ett jobb och sägs vara glad över att 26-åriga Cerettis karriär blomstrar.

‘Theo har inget att göra med Vittorias förhållande med Leo, de vet båda att det är jobb och det är inget problem alls,’ berättade en insidert för DailyMail.com exklusivt.

Ceretti och James skickade temperaturen soaring på måndagen när de fotograferades med en het uppvisning medan de spelade in en ny annons för den italienska designern på ön Capri.

Analyser:

En ny Dolce & Gabbana-kampanj med Theo James som kyssar Leonardo DiCaprios flickvän Vittoria Ceretti har skapat rubriker. Trots detta verkar DiCaprio inte vara oroad över deras professionella interaktioner, vilket visar att det är viktigt att skilja på arbete och personliga relationer inom underhållningsbranschen. Denna händelse är ett bra exempel på hur investeringar i karriär och professionell utveckling kan påverka relationer och personliga liv. Det är viktigt att ha tillit och stödja ens partner för att uppnå framgång och lycka både på det professionella och personliga planet.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version