Zooey Deschanel har gått samman med ett välkänt varumärke för en omstart av företaget.

‘Så exalterad över att äntligen kunna dela detta partnerskap och att alla får se det nya @VeraBradley!’ delade hon på sociala medier torsdagen.

Den Emmy-nominerade 44-åringen stylades i en ärmlös jeansklänning med en djup V-ringning för de första bilderna på karusellen som visar väskorna och handväskorna hon valde som favoriter för sitt samarbete med det 42-åriga företaget.

Rösten bakom Trolls Band Together bar naturlig smink som framhävde färgen på hennes vackra blå ögon, med en mjuk röd läpp.

Håret var stylat i mjuka vågor när hon satt i en ängsmiljö med en vacker lavendeltryckt väska.

Två andra bilder i samma klädsel och miljö visade en liten lavendel-, brun-, röd- och guldöverkorsväska när skådespelerskan presenterade en lavendelblomma för kameran i en och låg avslappnat på gräset för de andra.

‘Vi var i Malibu, omgivna av högt gräs och vackra blommor,’ berättade talespersonen för InStyle.

Stjärnan från The Physical kramade om några stora marinblå och bruna handväskor medan hon bar en blå, svart och grön tryckt klänning med svarta strumpor.

Klänningen hade ljusblå ärmar och en rundad krage med en rosett när hon låg i ängen.

En annan pose med gyllene blommor bakom henne visade en chic svartvit blomsterclutch.

En tredje look involverade en retro utseende röd och vit klänning med en stor spetskrage när hon satt på en äng av gula blommor med en större version av den svartvita väskan.

Deschanel har en lång historia med varumärket och minns att hon bar necessärer när hon växte upp. Andra föremål inkorporerades i hennes karaktärs utseende, Jessica Day, när hon spelade i New Girl.

‘De har en sådan fantastisk historia och en sådan look,’ sa Deschanel till publikationen.

De flesta följare av varumärket höll med och uttryckte sitt godkännande för förändringen.

‘Fantastiskt!! Denna nya vibe är ALLT!’ skrev en exalterad fan.

‘Absolut vackert! Du kan så tydligt se grunden av ljusa blommor – det Vera är känt för – med en touch av sofistikerad struktur nu. ÄLSKAR dessa!!’

Andra var inte lika säkra på om omstarten.

‘Det här är rakt ut från (den dåliga sidan) av TJ Maxx och Marshall’s,’ skrev en missnöjd kund. ‘Det enda vackra i dessa bilder är Zooey,’ klagade en annan.

Deschanel berättade för tidningen att hon hoppas att varumärkets fans kommer att anpassa sig till den nya estetiken.

‘Människor tänker på Vera Bradley och de tänker på quiltat och blommigt och riktigt vågade mönster, vilket är häftigt,’ sa modellen, ‘Men jag är exalterad över att folk ska se hur mycket de har breddat sin stil.’

Analys: Zooey Deschanel har ingått ett nytt samarbete med Vera Bradley för en omstart av företaget. Detta samarbete har väckt stor entusiasm hos fansen, men några är inte lika säkra på förändringen. För Deschanel är detta en möjlighet att visa upp det nya utseendet för varumärket och bredden i deras stil. Detta kan påverka både varumärkets image och Deschanels personliga varumärke positivt, samtidigt som det ger fansen något nytt att se fram emot.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version