Det populära australiska komediduon bakom den enormt populära podcasten The Little Dum Dum Club med Tommy & Karl har haft en brutal brytning. Tommy Dassalo, 38 år, och Karl Chandler, 48 år, som har producerat showen i 14 år i Melbourne, gick ut på sociala medier för att avslöja splittringen i onsdags. I en rörig offentlig nedbrytning berättade Dassalo för följarna att hans relation med sin on-air partner hade “försämrats” och att paret “inte längre kunde arbeta tillsammans”. Han lade också till i inlägget att han fann situationen “pinsam”. “Vårt arbetsförhållande försämrades till den punkt där ett gäng åtaganden inte uppfylldes,” sa han om uppbrottet. “Att komma till den här punkten var ganska nedslående för mig, som någon som bryr sig djupt om kvaliteten och konsekvensen av det de ger ut. “Det finns ingen person som är skyldig här, men det finns tyvärr ingen väg framåt. Vi kan inte längre arbeta tillsammans, och showen led av det. “Allting måste ju ta slut förr eller senare, eller hur? Tyvärr känner inte den andra halvan av showen på samma sätt, trots att jag försökte ha en konversation om detta,” lade han till. På andra håll i inlägget verkade Dassalo be om ursäkt till fansen för att ha avslöjat dramat utanför luften. “Hur som helst är detta fruktansvärt pinsamt att ha det här spela ut i offentligheten, men vad kan man göra?” I en Instagram-post på onsdagen verkade Chandler ta ett skott på sin före detta komedipartner med sitt eget uttalande om splittringen. Genom att lufta mer smutstvätt för fansen, höll Chandler med om att paret hade problem och antydde att det fanns några juridiska tvister bakom deras vänskapsfall. “Det har varit väldigt svårt på senaste tiden. Alltid varit bra på luften, lite tufft arbetsförhållande bakom kulisserna,” erkände han. “Uppenbarligen har jag älskat showen och lagt så mycket energi på den, och det hade varit trevligt att ha en normal konversation med en kompis istället för att få juridiska termer kastade mot mig från ingenstans. Riktigt konstiga grejer, ärligt talat.” Han avslutade det korta inlägget med ett löfte om att han skulle släppa “mer innehåll” som adresserade det chockartade slutet på deras podcast. Bekräftelse på splittringen kommer efter att paret inte släppte ett avsnitt av The Little Dum Dum Club med Tommy & Karl förra veckan. Fansen blev skakade efter att Chandler släppte ett meddelande till deras officiella Instagram förra onsdagen som förklarade att inga nya avsnitt var planerade. “‘Hej kompisar, ledsen. Det finns ingen ny episod idag och inget planerat,” sa han. “Det har varit en ny episod varje vecka i typ 14 år eller vad det nu är, så ja, det är inte så bra. Den här veckan kommer förmodligen inte att nämnas på det bästa av 2024. “Problem i paradiset för tillfället, så en stor ursäkt från mig personligen eftersom jag uppskattar hur många av er som är investerade i showen, precis som jag är. Detaljer om den senaste upplagan av podcasten har avslöjats – missa inte denna spännande nyhet!

I en nyligen publicerad uppdatering talade paret om en eventuell uppbrott efter att de misslyckades med att ladda upp en regelbunden podcast-avsnitt.

Dassalo uttryckte sin besvikelse över situationen och tackade samtidigt för allt stöd de fått under åren. Chandler, en välkänd författare inom komediscenen, och Dassalo, en etablerad stand-up komiker, är kända namn inom underhållningsbranschen.

Denna nyhet kan ha en påverkan på deras följares liv och ekonomi, då deras popularitet och engagemang kan påverka framtida projekt och investeringsmöjligheter. Se till att följa med i deras karriärutveckling för att vara beredd på potentiella investeringsmöjligheter i framtiden.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version