När Hollywood är redo att förvandla dig till den mest marknadsförbara skådespelaren på planeten, är det mycket ovisat att ha en bild av dig själv publicerad i masscirkulationsdagar över historier som beskriver dig ‘snytande en misstänkt substans från en nyckel under en vild helg på Glastonbury’.

Men Paul Mescal, vars svärd ‘n’ sandalerfilm Gladiator II är inställd att göra honom till en internationell action-äventyrsstjärna, verkar inte bry sig.

Den irländske skådespelaren hade fångats på video när han doppade en nyckel i en plastpåse för att skopa det pulverliknande materialet till näsan medan han dansade till det amerikanska bandet The Nationals sena spelning.

Ändå verkar det ha förlåtits snabbt, enligt filmbranschens förälskelse med den 28-åriga skådespelaren.

‘Gladiator II kommer att ta Mescal till stratosfären,’ säger en senior Los Angeles-studiochef. Han beskrev uppföljaren till Russell Crowes klassiker om en före detta romersk general som hämnas mot den korrupta kejsaren som mördade hans familj och skickade honom i slaveri som ‘fantastisk’.

Kommentar: Artikeln handlar om skådespelaren Paul Mescal och hans nya film Gladiator II. Filmen förväntas bli en stor succé och lyfter Mescal till stjärnstatus. Trots viss kontrovers kring hans personliga liv förväntas filmen bli en kassasuccé och öppna dörrar till nya möjligheter för Mescal i Hollywood. Mescal har snabbt blivit en eftertraktad skådespelare med potential att bli en av branschens största namn.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version