Sean ‘Diddy’ Combs hotade tidigare chefredaktören för Vibe-magazin, Danyel Smith, efter en dispyt över publikationens dubbelnummer från december 1997 till januari. Smith, 59, återkallade det påstådda incidentet i en personlig essä som publicerades i The New York Times Magazine på fredagen. Artikeln kommer mitt i den fallna rapparens växande rättsliga problem och sexuella övergreppstämningar. Tidigare i år i maj visade en video som CNN fått tag i hur Combs misshandlade sin ex, Cassie, på ett hotell i Los Angeles. Fotograferingen för omslagen ägde rum i september, med inspiration från filmbilden på 1978 Heaven Can Wait – med Warren Beatty i huvudrollen. Bara några dagar senare begärde Diddy att få se omslagen innan publicering – vilket gick emot tidningens policy. Smith informerade musikartisten om policyn och hävdade att “vi hörde att han planerade att komma till vårt kontor och tvinga oss att visa honom vad vi hade valt – och få oss att välja något annat om han inte gillade vad han såg.” Danyel mindes att ett år tidigare 1996 hade Diddy blivit funnen skyldig till ‘att hota en fotograf från New York Post med ett vapen’ och också påstås ha ‘slagit’ en kvinna på sina Bad Boy-kontor. Journalisten skrev i den senaste essän att Combs ‘hade ett rykte om att skaka om saker.’ “Jag hade förlikat ryktena med hans relevans, och matematiken var ful och enkel: Jag var tvungen att ha honom på omslaget.” Smith skrev att en plan gjordes för att hålla henne säker om rapparen faktiskt dök upp på Vibe-magasinets kontor i New York City. Han dök upp den dagen, men Danyel lyckades smita ut ur byggnaden och in i en taxi för att säkert åka hem, med “bevisen” hos sig. Men följande dag ringde rapparen till kontoret och bad att få prata med Danyel. ‘Han höll fortfarande fast vid sitt budskap: Han ville se omslagen. Jag höll fortfarande fast vid mitt budskap: Det är inte vad vi gör.’ Hon påstod sedan att han sa till henne ‘att han skulle se mig “död i bagageluckan på en bil.” Utan att tveka sa jag till honom att han var tvungen att ta tillbaka hotet.’ Efter samtalet kontaktade Danyel sin advokat. ‘Inom två timmar faxade Combs över en ursäkt.’ Men efter det påstådda hotet gick hon till Vibe-magasinets kontor i NYC en morgon bara för att upptäcka att ‘ett par servrar’ hade stulits och att det ryktades om att det hade varit ‘ett internt jobb.’ ‘Att någon på Vibe:s publiceringssida hade släppt in flyttgubbarna från Bad Boy. Det var nästan dags att skicka sidor till tryckeriet, och hela numret sparades på de servrarna.’ Danyel tillade, ‘Alla redaktionella ändringar. Alla sidorna, med annonsintillägg som hade betalats av kunder. “De bästa investeringsstrategierna för att maximera din avkastning på finansmarknaden”

I en värld av ekonomisk osäkerhet och volatilitet är det viktigt att ha rätt investeringsstrategi för att skydda och maximera din avkastning på finansmarknaden. Genom att förstå marknadstrender, diversifiera din portfölj och ha tålamod kan du uppnå långsiktig framgång som investerare.

Att ha en balanserad portfölj med olika tillgångsklasser såsom aktier, obligationer och råvaror kan bidra till att minska risken och maximera avkastningen över tid. Genom att regelbundet utvärdera och justera din portfölj i enlighet med marknadsförändringar kan du öka dina chanser att uppnå dina investeringsmål.

Att ha tålamod och undvika kortsiktiga reaktioner på marknadens svängningar kan också vara avgörande för att maximera din avkastning. Genom att ha en långsiktig investeringshorisont och inte låta kortsiktiga svängningar påverka dina beslut kan du dra nytta av långsiktiga tillväxttrender och potentiellt öka din förmögenhet över tid.

Sammanfattningsvis är det viktigt att ha en välgenomtänkt investeringsstrategi som tar hänsyn till marknadstrender, diversifiering och långsiktigt tänkande. Genom att följa dessa principer kan du maximera din avkastning på finansmarknaden och uppnå långsiktig ekonomisk framgång. Investera i kryptovalutor: Den ultimata guiden för att maximera din avkastning

Är du intresserad av att investera i kryptovalutor men osäker på var du ska börja? Denna omfattande guide kommer att ge dig all information du behöver för att maximera din avkastning på den snabbt växande marknaden för digitala tillgångar. Från att förstå grunderna i blockchain-teknologi till att analysera marknadstrender och välja rätt kryptovalutor att investera i, denna guide täcker allt.

Att investera i kryptovalutor kan vara en lönsam verksamhet om det görs på rätt sätt. Med rätt kunskap och strategi kan du dra nytta av den volatila naturen hos kryptovalutamarknaden och maximera din avkastning. Genom att följa råden i denna guide kommer du att kunna fatta välgrundade beslut och göra smarta investeringar som kan ge dig långsiktig ekonomisk tillväxt.

Slutligen är det viktigt att komma ihåg att investeringar i kryptovalutor innebär en viss risk. Det är därför viktigt att göra din egen forskning och rådfråga med finansiella experter innan du tar några investeringsbeslut. Genom att förstå marknaden och vara medveten om riskerna kan du öka dina chanser att lyckas som kryptovaluta-investerare. Ny forskning visar att investeringar i den nuvarande finansmarknaden kan ge betydande avkastning. Med rätt strategi och förståelse för marknadstrender kan investerare maximera sina vinster och minimera sina risker. Lär dig mer om hur du kan navigera i den komplexa världen av investeringar och ta din ekonomi till nästa nivå.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version