Carrie Bickmore delar med sig av sitt enkla knep för att dölja gråa hår samtidigt som hon visar upp sin naturliga look på tisdagen. Den 43-åriga tv-stjärnan visade fansen sitt utväxta hår i en Instagram-bild som tydligt visade skillnaden i färg mellan hennes rötter och hennes blonda hår. Hon avslöjade sedan sitt favoritprodukt för att dölja gråa hår: L’Oréal Paris Magic Retouch. “Det enda som hjälper mig mellan mina frisörtider nuförtiden! Så många grått!! Inte sponsrad, bara min räddare,” sa hon. Hon delade sedan en selfie på sitt stylade hår efter att ha täckt sina gråa rötter och taggade sin frisör. “Rötterna ska bort tack,” skrev hon. Carries hårknep kommer efter att hon överraskade sina fans med ett spännande inlägg på sociala medier förra veckan. Radiostjärnan delade resultatet av ett hemlagat brödrecept som hade getts av hennes tidigare kollega Kate Langbroek. Hon visade upp det hemlagade brödets krispiga yttre i en bild, följt av en annan bild som visade skivor av det bakade goda täckt med Vegemite. “Första gången jag bakar bröd. Hela limpan försvann av barnen på en sittning. Enklaste receptet någonsin,” skrev hon i bildtexten, innan hon tackade Langbroek. “Bokstavligen ingen knådning! Kolla upp Jim Laheys Easy No-Knead Artisan Bread,” lade hon till hjälpsamt. Fansen var förtjusta i kommentarerna till inlägget, med en som sa “Jag kan också imponera på min familj!” när hon följer receptet. “Jag är besatt av att lära mig hur man bakar bröd nu! Älskar detta.”

Analys: I denna artikel delar Carrie Bickmore med sig av sitt enkla knep för att dölja gråa hår och visar samtidigt upp sitt naturliga utseende. Hon tipsar om en specifik produkt och delar även ett hemlagat brödrecept med sina följare. Genom att dela personliga tips och erfarenheter skapar hon en stark koppling med sin publik och inspirerar dem att prova nya saker. Det visar att även kändisar har vardagsbekymmer och kan ge användbara råd för en enklare vardag. Investeringstips för att maximera din avkastning på aktiemarknaden

Att investera på aktiemarknaden kan vara en lönsam affär om det görs på rätt sätt. Här är några investeringstips för att hjälpa dig maximera din avkastning och minimera dina risker.

1. Gör din forskning: Innan du investerar i en viss aktie, se till att göra noggrann forskning om företaget, dess finansiella resultat och framtidsutsikter.

2. Mångfaldiga din portfölj: Genom att sprida dina investeringar över olika branscher och tillgångsklasser kan du minska risken och öka chansen för högre avkastning.

3. Ha en långsiktig strategi: Istället för att försöka tidpunkten marknaden, satsa på långsiktiga investeringar som har potential att växa över tid.

4. Använd stop loss-order: För att skydda dina vinster och minimera dina förluster, överväga att använda stop loss-order för att sälja dina aktier om de når en viss prisnivå.

Genom att följa dessa investeringstips kan du öka dina chanser att maximera din avkastning på aktiemarknaden och uppnå dina ekonomiska mål på lång sikt.

Analys:
Denna artikel ger läsaren värdefulla investeringstips för att optimera sin avkastning på aktiemarknaden. Genom att göra noggrann forskning, diversifiera portföljen, ha en långsiktig strategi och använda stop loss-order kan investerare minimera riskerna och öka chanserna för högre avkastning. Genom att följa dessa råd kan även den mest oerfarna investeraren ta kontroll över sin ekonomiska framtid och nå sina finansiella mål.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version