Adam Woods hittar kärleken på Samir och Viktors releasefest

Mello-artisten är inte singel längre. I ett klipp avslöjar Adam Woods nya flickvän. Det var under årets Melodifestivalen som Adam Woods, 23, bekräftade att han var singel igen efter att han året innan haft sambon My vid sin sida under musiktävlingen. Nu berättar Woods att han funnit kärleken på nytt – i Tiktok-profilen Märtha Rasch, 22.

Efter festen fortsatte paret att prata, men det blev ingen kyss eftersom Märtha duckade Adams försök – däremot blomstrade kärleken efter en dejt på Gröna Lund. Till Aftonbladet skriver Woods att det känns ”helt fantastiskt” att inte längre vara singel. ”Jag trodde inte jag hade tid eller plats i mitt liv för ett förhållande men när jag minst förväntade mig det så träffade jag Märtha – som stack ut helt”. Han berättar att kärleken växer för varje dag som går och att han är ”lyckligare än någonsin”.

Adam Woods, 22, som egentligen heter Adam Allskog, gjorde debut i Melodifestivalen förra året, när han kom på en fjärdeplats i en trion med Jon Henrik Fjällgren och Arc North. I år ställde han upp själv med låten ”Supernatural” som kom till finalkvalet. Märtha Rasch driver ett Tiktok-konto med närmare 300 000 följare.

Analys:
Adam Woods har hittat kärleken på Samir och Viktors releasefest med Tiktok-profilen Märtha Rasch. Trots att det inte blev någon kyss direkt, har deras kärlek blomstrat och Adam beskriver sig själv som lyckligare än någonsin. Denna kärlekshistoria visar att kärleken kan dyka upp när man minst förväntar sig det, och att äkta och genuina relationer fortfarande finns i den offentliga världen. För fansen är det intressant att följa Adams och Märthas kärleksresa, samtidigt som det visar att även kändisar kan hitta lyckan i enkla och äkta relationer.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version