Oscar Johansson Schellas spräcker målnollan i Hammarby med straffmål

Oscar Johansson Schellas, nyförvärvet från Värnamo, fick äntligen chansen att spräcka målnollan i Hammarby genom att sätta straffen till 3-0. Tränaren Kim Hellberg var förvånad över beslutet, men berömde Johansson Schellas för hans prestation. Trots kritik från supporterleden har mittfältaren visat stort förtroende från tränarstaben och lagkamraterna.

Efter matchen avslöjade Johansson Schellas att lagkamraten Nahir Besara hade lovat bort straffen till honom redan innan matchen. Besara, som tidigare var osäker på om han kunde spela på grund av skadeproblem, var glad över att få se Johansson Schellas göra mål.

Johansson Schellas själv tog emot kritiken på sociala medier med ro och betonade vikten av att ha stöd från lagkamraterna. Han firade målet med klacken och kände stöd från hela laget.

Hammarby klättrar nu i tabellen och närmar sig toppen av Allsvenskan. Laget fokuserar på att vara ödmjuka och ta en match i taget för att nå sina mål.

Genom att visa styrka och samarbete inom laget, kan Hammarby fortsätta att utvecklas och konkurrera på den högsta nivån.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version