Rihanna och A$AP Rocky öppnade upp sitt $14 miljoner hem i Beverly Hills för fansen – se bilderna på deras familjevänliga paradis här!

Ett första intryck av deras hem i Beverly Hills verkar vara lyxigt utifrån, men när man kliver in genom dörren möts man av en familjevänlig oas, dekorerad med hundratals leksaker och söta familjeporträtt. A$AP – vars riktiga namn är Rakim Athelaston Mayers – visade upp möblerna i en fin första födelsedagspost till Riot som inkluderade bilder på ett lekrum för ettåringen.

Lekrummet var fyllt med alla slags leksaker, en TV, en stor hamburgarstol, en soptunna formad som en glass och annan färgglad dekor. I bilder från ett annat rum syns Rocky hålla Riot framför en marmorbänk fylld med snacks och babyprodukter. Bakom syns en bedårande svartvit bild på Rihanna och Rocky tillsammans med en ljusorange och röd målning av paret. En magnettavla visar orden Riot, RZA, äpplen och pojke stavade med färgglada bokstäver.

Parets fantastiska egendom sträcker sig över 7 628 kvadratmeter boendeyta och har Paul McCartney som granne. Andra grannar på samma lugna gata inkluderar Mariah Carey, som har hyrt en egendom några dörrar ner i flera år och nyligen även Madonna mitt under den pågående COVID-19-pandemin.

I februari 2023 pryder Rihanna, A$AP Rocky och baby RZA omslaget på British Vogue som en familj. Hon talar om att vara förälder för första gången – kallar det “legendary” – och förklarar hur hennes barn har förändrat hennes värld.

Det är allt. Nu har du en översikt över Rihanna och A$AP Rockys hem och familjeliv, komplett med bilder och detaljer om deras lyxiga tillvaro.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version