Kendall Jenner imponerade i en ärmlös vit miniklänning på torsdagskvällen när hon gick ut för middag i Paris. Den äldsta dottern till Kris Jenner och Caitlyn Jenner, 28 år, njöt av utflykten efter att ha anslutit sig till en stor publik för att se Simone Biles vinna en historisk sjätte guldmedalj i OS: kvinnors allroundfinal. Skönheten, som utnämndes till världens högst betalda modell av Forbes från 2017 till 2022, förlängde något sina långa ben med kattklacksandaler. Kendall följde nära en livvakt som rensade vägen för henne att gå till den peruanska restaurangen Manko. Efter middagen återvände hon till femstjärniga hotellet Ritz Paris, beläget i Vendôme, där sviter kan gå för så mycket som €70 000.

På torsdagen riskerade Kendall och hennes ex Devin Booker att stöta på varandra under torsdagens kvinnliga gymnastik allroundfinal under de olympiska spelen i Paris 2024. Kendall anlände strax före den amerikanska basketspelaren, 27 år, och de undvek knappt en sammanstötning när de tittade på Simone vinna ännu en medalj i allroundfinalen. Modeikonen bar rakbensblå jeans, svarta loafers och en Team USA-bomberjacka och var tillsammans med medmodellen Fai Khadra. Å sin sida var Devin klädd i en marinblå stickad tröja med en amerikansk flagga broderad på framsidan.

Det kommer veckor efter att Kendall syntes på en romantisk dejt med Bad Bunny på Puerto Rico. Det före detta paret gick isär i juni 2022 efter två års dejting. Tequila-grundaren 818 gick vidare med Bad Bunny, född Benito Ocasio, i början av 2023, innan de gjorde slut i december. Trots påståenden i februari att Kendall och Devin sågs tillsammans igen, har hon njutit av en återupplivad romans med Bad Bunny i sommar.

Den fredagen före gymnastiken, där Simone Biles vann två guldmedaljer, imponerade Kendall i en amerikanskt tema string bikini. Kendall, som medverkar i The Kardashians på Hulu, tog till Instagram för att visa upp looken och toppade den med en röd basebollkeps. På bilden taggade hon sin storasyster Kim Kardashians loungewear-märke Skims, värt över 4 miljarder dollar. Det kommer efter att hon gick utan bh för att servera cocktails till den amerikanska folkmusikern Harry Hudson, 31.

Analys: Artikeln handlar om Kendall Jenners senaste händelser och utseende under hennes tid i Paris, inklusive hennes klädsel, romantiska förflutna och sociala medieaktiviteter. Det ger en inblick i hennes liv och hur hon navigerar genom offentligheten och sina personliga relationer. För läsare kan det ge underhållning och en inblick i en kändislivsstil samt inspirera modeval och sociala medieaktiviteter.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version