Macy Gray akut till sjukhus efter biverkningar av viktminskningsläkemedel – allt du behöver veta

Macy Gray hamnade på sjukhus i Colombia i en rullstol efter att hennes dos av Ozempic orsakade andnöd och lämnade henne oförmögen att gå. Efter att tidigare avslöjat att viktminskningsläkemedlet hade gett henne en smärtsam omgång förstoppning, möttes den 56-åriga sångerskan av ytterligare komplikationer som orsakade så mycket oro att produktionen skyndade henne till akutmottagningen. Macy förklarade att hon hade andnöd och svårt att röra sig. Hon sa: ‘Det är riktigt svårt att få luft. Detta suger för jag är här i Colombia och jag vill verkligen ge allt jag har, men jag mår fruktansvärt och jag vill bara att det ska gå över.’ Hon tillade: ‘Det går inte bra. Jag kan knappt gå utan att tappa andan.’ Macy blev omedelbart undersökt av programdoktorn och säkerhetspersonalen. Efter att ha bedömt Macy delade läkaren med sig av informationen att läkemedlet hon tog kunde påverka hennes bukspottkörtel. Efter att ha fått rådet att uppsöka sjukhus för att bli undersökt, fördes hon in på akutmottagningen i rullstol. Samtidigt i villan avslöjade Chet Hanks Macys sjukhusbesök för resten av kändisarna. ‘Hon åkte till sjukhuset,’ sa han. ‘Hon har inte ätit.’ X Factor-deltagaren Ally Brooke sa: ‘Jag vet varför. Det är sprutan. Det är vad som händer, det är bokstavligen vad som hände med mina vänner.’ I sin bekännelse fortsatte Ally: ‘Jag känner till Ozempic-hypen och jag har definitivt hört talas om biverkningarna som Macy upplever… så jag lider med henne.’ Macy avslöjade sin användning av Ozempic i förra veckans avsnitt av The Surreal Life, där hon också delade med sig av sina problem med biverkningar. Hon berättade för medspelarna Kim Zolciak och Johnny Weir om sin obekväma upplevelse och sa: ‘Åh herregud, min mage gör ont. Jag har varit riktigt förstoppad.’ ‘Jag tog Ozempic. Jag kan inte gå på toaletten, och jag var vaken hela natten.’ Före detta Real Housewives of Atlanta-stjärnan Kim, 46, skämtade sedan: ‘Ozempic gör det.’ ‘Igår kväll gjorde det ont,’ delade Macy, vilket fick Kim att varna: ‘Du måste vara försiktig, du vet.’ Macy tillade: ‘Jag åker på turné efter det här, så jag försökte gå ner i vikt riktigt snabbt.’ I sin bekännelse förklarade Macy att hon sökte upp Ozempic för att gå ner i vikt inför sin turné över hela landet. Hon sa: ‘Tyst, jag är lite ytlig.’

Analys:
Artikeln fokuserar på Macy Grays akuta sjukhusvistelse efter att ha upplevt allvarliga biverkningar av viktminskningsläkemedlet Ozempic. Det ger en detaljerad redogörelse för hennes symptom och reaktion från medicinsk personal och kollegor. Artikeln varnar för farorna med att ta mediciner utan att vara medveten om potentiella biverkningar och betonar vikten av att vara försiktig med hälsobeslut. Det är en påminnelse om att vår hälsa är vår viktigaste tillgång och att det är viktigt att vara medveten om konsekvenserna av våra val när det gäller medicinsk behandling. Håll dig uppdaterad om de senaste investeringsmöjligheterna på finansmarknaden

Finansmarknaden är ständigt i förändring och det är viktigt att hålla sig uppdaterad om de senaste investeringsmöjligheterna. Som en erfaren investeringschef och finansiell marknadsjournalist är jag här för att ge dig insikter om hur du kan maximera dina investeringar och nå framgång på finansmarknaden.

Med min expertis och kunskap i branschen kan jag guida dig genom de olika investeringsalternativen och ge dig tips och råd om hur du kan diversifiera din portfölj för att minimera riskerna. Genom att hålla dig informerad om de senaste trenderna och utvecklingen på marknaden kan du fatta informerade beslut och maximera din avkastning.

Så se till att följa med på den senaste utvecklingen på finansmarknaden och låt mig guida dig mot framgång!

Analyser och förklaringar:

Den här artikeln fokuserar på vikten av att hålla sig uppdaterad om de senaste investeringsmöjligheterna på finansmarknaden. Genom att följa med på trender och utvecklingen på marknaden kan investerare fatta informerade beslut och maximera sin avkastning. Att diversifiera portföljen och minimera riskerna är avgörande för att nå framgång på finansmarknaden. Så se till att hålla dig informerad och låt experter guida dig genom investeringsprocessen för att nå dina finansiella mål.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version