Kate Garraway tackade Virgin Atlantic på Instagram för deras hjälp under hennes pappas sjukdom. Den populära Good Morning Britain-presentatören planerade en speciell firande för sonen Billys 15-årsdag denna vecka, men på grund av att hennes pappa fördes till sjukhus för två veckor sedan var hon tvungen att göra några sista minuten-ändringar. Kate höll firandeplanerna hemliga för tillfället men postade ändå på Instagram med en hyllning till Wendy på Virgin Atlantic för hennes stöd med hashtaggen ‘#tea&sympathy’. I inlägget sågs Wendy hälla upp en kopp te åt Kate i flygplatsloungen och de två log när de tog en selfie tillsammans. Kate delade bilderna med en hjärtevärmande bildtext där hon tackade det fantastiska gänget och Wendy för att ha hjälpt henne att ge sonen Bill en fantastisk födelsedag.

Två veckor sedan, efter att inte ha dykt upp på sina vanliga program på Good Morning Britain eller Smooth Radio, delade Kate med sig av att hennes pappa hade kollapsat och drabbats av misstänkt stroke eller hjärtattack. Kate reste till sydväst för att stanna hos familjen i Cornwall. En källa berättade för The Sun: ‘Mycket sorgligt, Kates pappa kollapsade tidigare denna vecka medan han var på besök, tillsammans med hennes mamma och bror, i Cornwall’.

Kate återvänder till sina programledaruppgifter nästa vecka på GMB och Smooth Radio. Det har varit ett svårt år för Kate sedan hennes make Derek Draper avled i januari, nästan fyra år efter att han drabbades av Covid. Derek hade en av de värst drabbade fallen av Covid i Storbritannien, där viruset attackerade alla organ i hans kropp. Derek, en tidigare Labour-insider och psykoterapeut, gifte sig med Kate 2005 och de fick barnen Darcey, 17, och Billy, 14. Efter att ha lämnat sjukhuset 2021 kunde han återvända hem till familjen i norra London med dygnet-runt-vård. I augusti 2022 togs han till sjukhus med sepsis men tillfrisknade. I början av december 2023 drabbades Derek av en hjärtattack och togs till sjukhus igen. Tragiskt nog överlevde han inte detta medicinska nödläge och den 5 januari bekräftade Kate att Derek hade avlidit.

Analyserat ur ekonomisk synvinkel, Kate Garraways situation belyser vikten av att ha en ekonomisk buffert och planering för oväntade händelser som sjukdomar eller familjekriser. Det understryker även betydelsen av att ha ett stödjande nätverk och att vara tacksam för de som finns runt omkring en. Att vara beredd ekonomiskt och känslomässigt för livets svårigheter är avgörande för att hantera och övervinna utmaningar som kan uppstå.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version