Kevin Hart fortsätter att ge käftsmällar till Michael Jordan och har till och med tagit det ett steg längre genom att såga legendens söner, Jeffrey och Marcus Jordan.

Under komikerns turné Acting My Age, adresserar Kevin, 45, sin långvariga fejd med Michael, 61, som började för över åtta år sedan, och släppte bomben att basketstjärnan inte har pratat med honom sedan han var värd för en välgörenhetsevenemang och gjorde narr av Michael.

‘Michael har haft en attityd mot mig i åratal för att jag var värd för en kändisevenemang för honom och han kom sent. Jag såg honom komma sent [och] jag slog till med [en skämt]. Det var snabbt. Det var allt på skoj. Jag vet inte var det kom ifrån. Jag slog bara till med en snabb kommentar,’ berättade Kevin för publiken när han var värd för sin show i Atlantic City, New Jersey, den 21 juli, enligt ett vittne som talade exklusivt med DailyMail.com.

‘Michael hade en attityd. Har inte pratat med mig sedan dess.’

Skådespelaren förklarade för publiken att han och Michael ‘inte kommer överens’ och att MJ ‘inte är en Kevin Hart-fan.’

Hans svar? ‘Jag bryr mig inte. Det skiter jag i. Jag kan verkligen inte bry mig mindre.’

‘Jag är i en punkt i mitt liv där det är mycket svårt att störa mig,’ resonnerade Kevin.

‘Jag är 45 år gammal och det handlar inte om livets progression. Du kommer till en punkt där små saker inte spelar någon roll. Jag är inte samma person som jag en gång var.’

Även om det är oklart vilket år välgörenhetsevenemanget ägde rum, avslöjade Kevin på Jimmy Kimmel tillbaka 2016 att han skämtade om Michaels modeval och lilla, fyrkantiga mustasch.

‘Vid vilken ålder kommer det att vara okej att bära dina byxor så högt, och ingen nämner det?’ frågade Kevin vid den tiden, även om han under sin komediföreställning sa att han jämförde Michaels outfit med en ‘gravid lesbisk.’

På Etess Arena på Hard Rock Hotel and Casino på söndagskvällen försvarade Kevin sig själv genom att berätta för sina fans att han tror att Michael är en ‘hemsk kläddressör’ och bär ‘några av de värsta jeansen jag sett i mitt liv.’

Han fortsatte med att skämta att han har ‘enorma bakfickor’ som kan rymma en Dell-dator på ena sidan och en modem i den andra fickan.

Senare under stand-up-showen tog Kevin upp NBA-mästaren när han delade en historia om när han var tvungen att köpa ‘snopp-piller’ efter en skada han ådrog sig förra året som fick hans penis att ‘se ut som en tumme’ och han kunde inte röra sina ben.

Komikern skämtade om att bensinstationen där han gick för att köpa pillerna skulle ta slut eftersom en kille ‘köper dem alla’ och förvarar dem i sin bakficka.

‘Jag sa att det bara finns en bakficka tillräckligt stor för att rymma så många snopp-piller… Michael Jordan. Kevin Harts skämt om Michael Jordan och dk pills avslöjade

Under en show i New Jersey, mindre än en månad efter att hans turné hade startat, kallade Kevin även ut Michaels kända barn, precis som andra kändisbarn, för att inte använda de resurser och möjligheter som finns inom räckhåll.

"Om du någonsin sa till mig att jag kunde få Michael Jordan DNA från gatan skulle jag betala toppdollar för det. Skjut det i min sons rv omedelbart och säg, Hoppa upp och gör en lay-up. Hoppa! Låt mig se något!"

"Om du inte tror att Michael Jordan tänker på det varje gång han ser Dell Curry på sidlinjen fira med Steph Curry," fortsatte han.

"Michael måste titta ner på soffan på Marcus och Jeffrey – ‘Titta på er två, är inget värda…sitter bara här. Alla mysiga med olika färgade Jordan-kombinationer varje dag. Ni två jävla skitar!’"

Det verkar som att Marcus dock har hört skämtet och har inga problem med det.

Marcus, som är grundare av butiken Trophy Room, deltog i Kevins show i Las Vegas i mitten av juli och delade med sina följare, "@kevinhart4real, den roliga mannen, har ett nytt skämt om mig själv, min bror @heirjordan13 och @jumpman23. Gå och kolla på det."

Han delade också sitt eget skämt om komikern, och sa, "Det är sant, @kevinhart4real är mycket kortare i verkligheten än på TV. #gotyab***h."

Kevins turné Acting My Age fortsätter den 3 augusti med shower över hela landet fram till den 4 december. Investera smart: Hur man lyckas på finansmarknaden

Att investera på finansmarknaden kan vara en skrämmande uppgift för många, men med rätt strategi och kunskap kan det vara en mycket lönsam verksamhet. Här är några tips för att hjälpa dig att lyckas med dina investeringar och maximera din avkastning.

Att förstå marknadens trender och analysera data är avgörande för att fatta informerade investeringsbeslut. Genom att hålla sig uppdaterad med de senaste ekonomiska nyheterna och använda sig av analytiska verktyg kan investerare förutse marknadens rörelser och agera i enlighet med dem.

Att diversifiera din portfölj är också viktigt för att minimera riskerna och maximera avkastningen. Genom att sprida dina investeringar över olika tillgångsklasser och branscher kan du skydda dig mot eventuella nedgångar på en specifik marknad.

Slutligen är det viktigt att ha tålamod och långsiktighet när man investerar. Att följa en långsiktig investeringsstrategi och undvika impulsköp och panikförsäljningar kan hjälpa dig att uppnå långsiktig framgång på finansmarknaden.

Genom att tillämpa dessa tips och principer kan investerare öka sina chanser att lyckas på finansmarknaden och uppnå sina ekonomiska mål.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version